Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus ROG Strix RTX 2060 6GB OC Satıp Ne Alınmalı?

Elektrik faturası kabarık geliyor ekran kartı sağlam olduğundan sanırım bu ekran kartıni satıp daha az enerji tüketen RTX serisi ekran kartına geçmek istiyorum varmı daha az tüketimi olan RTX serisi ekran kartı ve bu ekran kartıni kaça satmak mantıklı 12.02.2023 garantisi var faturası kayıp fakat ürün sıfır gibi

NespaY

80+ Silver
Elektrik faturası kabarık geliyor ekran kartı sağlam olduğundan sanırım bu ekran kartıni satıp daha az tüketen RTX serisi ekran kartına geçmek istiyorum varmı daha az tüketimi olan RTS serisi ekran kartı ve bu ekran kartıni kaça satmak mantıklı 12.02.2023 garantisi var faturası kayıp fakat ürün sıfır gibi
Daha az tüketen derken? Elektrikten mi tasarruf yapmak istiyorsun?

Frank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Atakan
Instagram
atakanpoolat
Discord
Massacre#4650
Bro sürekli %100 de kullanman lazım watt çekebilmesi için senin de öyle kullancağını zannetmiyorum yanlış mıyım bence pek fazla gelmez.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bro sürekli %100 de kullanman lazım watt çekebilmesi için senin de öyle kullancağını zannetmiyorum yanlış mıyım bence pek fazla gelmez.
Hocam öncesinde elektrik faturası ortalama geliyordu eve PC aldığımdan beri yüksek geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

gold psu almak daha mantıklı
Psu sağlam:) ZALMAN ZM700-LX 700'W 80+ PLUS GÜÇ KAYNAĞI var

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Psu sağlam:) ZALMAN ZM700-LX 700'W 80+ PLUS GÜÇ KAYNAĞI var
Dostum sağlam dediğin psu 80+ verimliliğe sahip en az 80+ Gold Sertifikalı bir psu alırsan biraz daha tasarruf edebilirsin

NespaY

80+ Silver
Tasarruf değil hocam wati az çeken ekran kartı istiyorum eve PC geldiğinden beri fatura kabarık geliyor faturaları ben ödüyorum bankadan bundan dolayı PC elektrik çok tüketiyor
Dostum öyle abartılı faturalar çıkmaz o ekran kartından PSU'nu 80+ gold sertifikalı kaliteli bir şey al tasarruf edebilirsin böylelikle.

Dostum öyle abartılı faturalar çıkmaz o ekran kartından PSU'nu 80+ gold sertifikalı kaliteli bir şey al tasarruf edebilirsin böylelikle.
Suanki PSU gayet iyi sorunun bundan kaynaklandığını tahmin etmiyorum ben ekran kartından düşünüyorum keza PSU zorlanmıyor herhangi bir trim sesi vs yok ve kalitesiz bir markada değil

NespaY

80+ Silver
Suanki PSU gayet iyi sorunun bundan kaynaklandığını tahmin etmiyorum ben ekran kartından düşünüyorum keza PSU zorlanmıyor herhangi bir trim sesi vs yok ve kalitesiz bir markada değil
Dostum +80 Gold sertifikası zaten kaliteli veya kalitesiz demek değildir +80 gold demek elektrik faturasından tasarruf demek verimlilik daha fazla demek. Senin PSU +80 yani tasarrufu golda göre çok daha düşük.

Dostum +80 Gold sertifikası zaten kaliteli veya kalitesiz demek değildir +80 gold demek elektrik faturasından tasarruf demek verimlilik daha fazla demek.
PSU ile elektrik faturasındaki durumu anlamadım ben neye göre tasarruf sağlayacak? Elimdeki PSU bile fazla iken ekran kartına neye göre elektrikte fayda saglicak % kaç saglicak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,570
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom