Test videosuna ne gerek var.Ekran kartının gücü 165W yani günde 10 saat full aktif hard çalışma ile 86 tl yakar.Bakın günde 10 saat diyorum.Yani sabah saat 10:00'dan 20:00'a kadar çok fazla çalışacağından bahsediyorum.Eğer yayıncı veya bir youtuber veya editör vb. bir şey değilseniz 10 saat bilgisayar başında oturmazsınız.Rog serisini aldığınıza göre oyuncusunuz gibi duruyor.Ve buda tahminimce 5 6 saatlik pc'de takılmanız demek oluyor en kötü ihtimal 6 saat oturdunuz diyelim.52 tl yakıyor yine hard bir şekilde 240kwh altında çalıştırılarak.Ekran kartınız o kadar güç yakan bir kart değil dediğim gibi her zaman ekran kartını tam yükte oynamayacaksınız bu yüzden 6 saatin 2 3 saatini baz alırsak ayda 38 tl gibi bir mebla ödüyor olursunuz ekran kartı için yani buda demek oluyor ki bu konu çok ama çok gereksiz bir konu.Ayrıca lütfen altta attığım siteye girip hastalığınız için disleksi testi öneriyorum böylelikle doktora gitmeden kabaca bir test yapmış olursunuz.Doktorunuzada bu testin sonuçlarını gösterebilir uygun tedaviye başlanabilir.Hm peki bana bu açıklanman ile ilgili test videosu atarmisin fark varmı yokmu? Madem cooook fark edecek diyorsunuz?
Bkz. https://npistanbul.com/vinegrad-yetiskinler-icin-disleksi-testi
Lütfen şıkları doğru doldurunuz teşekkürler.