Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus ROG Strix RTX 2060 6GB OC Satıp Ne Alınmalı?

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Hm peki bana bu açıklanman ile ilgili test videosu atarmisin fark varmı yokmu? Madem cooook fark edecek diyorsunuz?
Test videosuna ne gerek var.Ekran kartının gücü 165W yani günde 10 saat full aktif hard çalışma ile 86 tl yakar.Bakın günde 10 saat diyorum.Yani sabah saat 10:00'dan 20:00'a kadar çok fazla çalışacağından bahsediyorum.Eğer yayıncı veya bir youtuber veya editör vb. bir şey değilseniz 10 saat bilgisayar başında oturmazsınız.Rog serisini aldığınıza göre oyuncusunuz gibi duruyor.Ve buda tahminimce 5 6 saatlik pc'de takılmanız demek oluyor en kötü ihtimal 6 saat oturdunuz diyelim.52 tl yakıyor yine hard bir şekilde 240kwh altında çalıştırılarak.Ekran kartınız o kadar güç yakan bir kart değil dediğim gibi her zaman ekran kartını tam yükte oynamayacaksınız bu yüzden 6 saatin 2 3 saatini baz alırsak ayda 38 tl gibi bir mebla ödüyor olursunuz ekran kartı için yani buda demek oluyor ki bu konu çok ama çok gereksiz bir konu.Ayrıca lütfen altta attığım siteye girip hastalığınız için disleksi testi öneriyorum böylelikle doktora gitmeden kabaca bir test yapmış olursunuz.Doktorunuzada bu testin sonuçlarını gösterebilir uygun tedaviye başlanabilir.

Bkz. https://npistanbul.com/vinegrad-yetiskinler-icin-disleksi-testi

Lütfen şıkları doğru doldurunuz teşekkürler. :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Test videosuna ne gerek var.Ekran kartının gücü 165W yani günde 10 saat full aktif hard çalışma ile 86 TL yakar.Bakın günde 10 saat diyorum.Yani sabah saat 10:00'dan 20:00'a kadar çok fazla çalışacağından bahsediyorum.Eğer yayıncı veya bir youtuber veya editör vb. bir şey değilseniz 10 saat bilgisayar başında oturmazsınız.Rog serisini aldığınıza göre oyuncusunuz gibi duruyor.Ve buda tahminimce 5 6 saatlik pc'de takılmanız demek oluyor en kötü ihtimal 6 saat oturdunuz diyelim.52 TL yakıyor yine hard bir şekilde 240kwh altında çalıştırılarak.Ekran kartınız o kadar güç yakan bir kart değil dediğim gibi her zaman ekran kartını tam yükte oynamayacaksınız bu yüzden 6 saatin 2 3 saatini baz alırsak ayda 38 TL gibi bir mebla ödüyor olursunuz ekran kartı için yani buda demek oluyor ki bu konu çok ama çok gereksiz bir konu.Ayrıca lütfen altta attığım siteye girip hastalığınız için disleksi testi öneriyorum böylelikle doktora gitmeden kabaca bir test yapmış olursunuz.Doktorunuzada bu testin sonuçlarını gösterebilir uygun tedaviye başlanabilir.

Bkz. https://npistanbul.com/vinegrad-yetiskinler-icin-disleksi-testi

Lütfen şıkları doğru doldurunuz teşekkürler. :)
Ekran kartı ciddi yük altına girmedikçe o kadar tüketmez ayrıca

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Ekran kartı ciddi yük altına girmedikçe o kadar tüketmez ayrıca
Yok hocam arkadaşımız anlamıyor işte kwh olarak w olarak açıklamasını yaptım anca anladı şuan mesaj gelmedi.Demek ki disleksi o kadar ileri seviyede değil galiba bu iyiye işaret arkadaş için.Yine de kendinizi fazla yormayın hocam gerçekten yorulmaya değmez.1 2 cümleyle anlamıyor o cümlenin açılımını yapmanı bekliyor anlamak için Disleksi'si olan bir hasta o yüzden okuduğunu anlamada zorlanıyor.Ben gerekli açıklamayı yaptım eğer halen anlamamaya devam ediyorsa bunu bilerek yapıyordur.Konu troll konudur.Marka kötülemek için açılmış bir konudur.Rapor edip geçeriz.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dostum sorunun eve bilgisayar alman değil, sorun sürekli elektriğe zam gelmesi. 1 Eylül`de Elektrik ve doğalgaz`a konutlar için %20, iş yerleri için %50 zam geldi. Evdeki diğer elektronik eşyaların önceki aya göre %20 daha fazla para harcatıyor sana. Bilgisayarı kaldırmak seni çok kara geçirmez, faturalardan şikayetçi isen diğer elektronik eşyalar da nasıl tasarruf sağlasın bunların yöntemlerine bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 2060`ı satmak yerine undervoltaj yapabilirsin, 2060 en güzel undervoltaj olabilen kartlardan biri. Benim bazı 2060`laeım yükte 70 watt çekiyor, kartın modeline göre daha altı da olabilir üstü de ama 98 watt üstü u.v ile çalışan görmedim. Sen de u.v yaparsan elektrik sarfiyatın azalır.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,443
İsim
Diyarhan
Rtx bilmem ama rx6600 önerebilirim. Ortalama 80w yakıyor maks 120w gördüm.

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar siz neyi anlamadınız. Konuyu açan kişi 2060 satmak istiyor 2.ele koymak yerine buraya konu açmış. Amacı hocam bana sat diyecek birini arıyor sabah beri. Fatura falan hikaye. Hit peşinde. Konunun başlığı bile ilan gibi zaten ;)

Arkadaşlar siz neyi anlamadınız. Konuyu açan kişi 2060 satmak istiyor 2.ele koymak yerine buraya konu açmış. Amacı hocam bana sat diyecek birini arıyor sabah beri. Fatura falan hikaye. Hit peşinde. Konunun başlığı bile ilan gibi zaten ;)
Aynen hocam aynen hit peşindeyim evet bu yorumunuzu kendinize saklayın birdaha böyle kimseye ithamda bulunmayın açtığım konulara bakın öyle konuşalım kafanıza göre yorum yapıyorsunuz

TahinPekmez

80+ Silver
Aynen hocam aynen hit peşindeyim evet bu yorumunuzu kendinize saklayın birdaha böyle kimseye ithamda bulunmayın açtığım konulara bakın öyle konuşalım kafanıza göre yorum yapıyorsunuz
Kisinin doğru bildigi Yalan beyaz sayılmaz Sen konu açdin Ben de anladığım kadarıyla cevap veriyorum 2060 kullanıp ayda 100 TL nin peşine düşen de görmedim.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
kaça satıyon rog strix rtx 2060 ı bu arada :D :D

Top Bottom