- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Evet bende daha güzel bekliyordum.ya çok hoşta, sanki o rog havası yok.
Evet bende daha güzel bekliyordum.ya çok hoşta, sanki o rog havası yok.
kral hic birsey olmaz. alman sayfasinda bile yaziyor 10900k veya 3900xt en az olmali.Hocam i9 10900k da bile darboğaz olabiliyor.
Yeni nesili beklemezlerse saçma olur.
tarz meselesi dostum.Beğenmedim.
@Abdullah Hacıgül videosunu çekti bir miktar darboğaz görülüyor hatta rtx 3080 de oluyor bu.kral hic birsey olmaz. alman sayfasinda bile yaziyor 10900k veya 3900xt en az olmali.
hersey ayni rtx 3080 seviyesi gibi. lakin tek vram yüksek bide cuda core ve tensor core. yani arada fark pek yok.
hic birsey olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tarz meselesi dostum.
RTX 3090 o kadar güçlü değil. Fark %10 falan heralde. Veya taş çatlasın %15 ama 2 katı fiyat farkı var.@Abdullah Hacıgül videosunu çekti bir miktar darboğaz görülüyor hatta rtx 3080 de oluyor bu.
Rtx 3090 da bu daha da fazla olacaktır.
Daha çıkmayan kartı test etmeden nasıl en az 3900xt olmalı diyorlar.
tahmin ediyorlar , cünkü rtx 3080 yandan bakiyorlar kral.@Abdullah Hacıgül videosunu çekti bir miktar darboğaz görülüyor hatta rtx 3080 de oluyor bu.
Rtx 3090 da bu daha da fazla olacaktır.
Daha çıkmayan kartı test etmeden nasıl en az 3900xt olmalı diyorlar.
aynen öyle. tam bekledim yorum.RTX 3090 o kadar güçlü değil. Fark %10 falan heralde. Veya taş çatlasın %15 ama 2 katı fiyat farkı var.
Bakalım görücez bu arada %15 de iyide.RTX 3090 o kadar güçlü değil. Fark %10 falan heralde. Veya taş çatlasın %15 ama 2 katı fiyat farkı var.
Bana yeni nesili beklemek daha mantıklı geliyor.tahmin ediyorlar , cünkü rtx 3080 yandan bakiyorlar kral.
ondan haric yükü ekran karta vericen. hersey ultra settings baglican. ozaman bak gör darboz oluyor mu.
aynen öyle. tam bekledim yorum.
15% fazla güclü ve 2,4 kat VRAM var![]()
tabi 100% pahali
o nedenle darboz marboz olucak birsey yok.
ohh buda iyi. bak buda olur. sagol bilgi icinhttps://my.aorus.com/rtx30/my/
şu tasarıma
şu fanlara
şu soğutmaya bakar mısınız
tam bir mühendislik harikası
https://www.evga.com/articles/01434/evga-geforce-rtx-30-series/ bu da güzel
kral ryzen 4000 ekim aylarda sunulucak ve alana kadar veya cikana kadar ohoh 2021 bulur.Bana yeni nesili beklemek daha mantıklı geliyor.
Gidipte rtx 3000 serisine amd 3.nesil ya da intel 10. Nesil istemezdim.
O özellik çoğu karttar var ki?Alıntıyı görüntüle
hocam şuna bakar mısınız resmen rog dan daha iyiyiz diye bağırıyor görsel
evet bu spinn off olayi asus var ama bundaki fark, ortadaki fan daha yüksek ve sag sol fan gömeli, basinc daha yüksek oluyor.bundada bi göz atim.Alıntıyı görüntüle
hocam şuna bakar mısınız resmen rog dan daha iyiyiz diye bağırıyor görsel
üstelik yanlis bilgi bile vermis haha 12gb vram diyor .