Asus rog STRIX RTX 3090 OC hedeflendi

Şu güzelliğe bakar mısın yaa süper kart valla sana da bu yakışırdı zaten abi iyi günlerde kullanırsın inşallah.

zotac bi problem var.
power target limit cok az.
sogutucu cok iyi ama tdp target cok cok minimum getirmisler
misal rtx 3080 320 watt ve power target bu trinity versionda 334 watt getiriyorsun.
asus tuf rtx 3080 oc resmen 370 watt power target.
yani daha kaliteli chipler icinde
Anladım o zaman boş verin zotac ı ama yine de tüm modeller çıkmadan testler yapılmadan almazdım ben msi asus gibi markalar bile soğutma hatası yapıyorlar örnek olarak asus tuf 5700xt ilk çıktığı zaman sorunluydu çok ısınıyordu sonra evo modelini getirdiler sorun çözüldü ama çıktığı an alanlar pişman oldu. Sende pişman olma diye söylüyorum. ;)

Anladım o zaman boş verin zotac ı ama yine de tüm modeller çıkmadan testler yapılmadan almazdım ben msi asus gibi markalar bile soğutma hatası yapıyorlar örnek olarak asus tuf 5700xt ilk çıktığı zaman sorunluydu çok ısınıyordu sonra evo modelini getirdiler sorun çözüldü ama çıktığı an alanlar pişman oldu. Sende pişman olma diye söylüyorum. ;)
o zaten kral. böyle düsünmen gerek.
rtx 3080 cikti ve kimsenin elinde yok, yani normal müsteride..
rtx 3090 2,5 gün sonra cikicak ve ayni gün kimsede olmicak.
anlican tüm kartlar ancak eylül ayin sonunda adamlarin elinde olur veya en kötü ihtimal ekim aylarin sonunda.
o nedenle cok cok testler gelir ve en iyi ürün alinir.
tabi ilaki kör körüne asus olmasina sart degil.

evet bu spinn off olayi asus var ama bundaki fark, ortadaki fan daha yüksek ve sag sol fan gömeli, basinc daha yüksek oluyor.bundada bi göz atim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstelik yanlis bilgi bile vermis haha 12gb vram diyor .
rtx 3090 24 gb vram var
1600695397385.png

Sanırım 24 GB seçeneği olmadığı için öyle yapmış.

Rog matrixi de olsa keşke.

bende fall guys almaya çalışayım :D @Rambo_87 hocam bana dc den bişey yazamısın bende gözükmüyorsunda?

o olabilir kral.
24gb VRAM zaten ayri bi olay. tam lüks platform.
Orası öyle, evet. Zaten ortalama oyuncusu RTX 3090'dan faydalanmaz ve boşuna para vermiş oluyor, %80'den fazla oyuncular da hala 1080p'de ve 240hz çok küçük bir kısımda var. Şu an en yaygın monitörler 1440p/144hz. RTX 3090 tamamen bir enthusiast kartı, RTX Titan gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,232
Üyeler
191,533
Son üye
zeklaters
Geri