- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 18,293
- Konu Sahibi Konu Sahibi
birseyler yaparizEvimle takas olurmu ?
birseyler yaparizEvimle takas olurmu ?
eyvallah kral dostum. darisi sizlere ve daha iyisi olsun.Şu güzelliğe bakar mısın yaa süper kart valla sana da bu yakışırdı zaten abi iyi günlerde kullanırsın inşallah.
İnşallah abi bakalım nasip her şey.eyvallah kral dostum. darisi sizlere ve daha iyisi olsun.
Anladım o zaman boş verin zotac ı ama yine de tüm modeller çıkmadan testler yapılmadan almazdım ben msi asus gibi markalar bile soğutma hatası yapıyorlar örnek olarak asus tuf 5700xt ilk çıktığı zaman sorunluydu çok ısınıyordu sonra evo modelini getirdiler sorun çözüldü ama çıktığı an alanlar pişman oldu. Sende pişman olma diye söylüyorum.zotac bi problem var.
power target limit cok az.
sogutucu cok iyi ama tdp target cok cok minimum getirmisler
misal rtx 3080 320 watt ve power target bu trinity versionda 334 watt getiriyorsun.
asus tuf rtx 3080 oc resmen 370 watt power target.
yani daha kaliteli chipler icinde
o zaten kral. böyle düsünmen gerek.Anladım o zaman boş verin zotac ı ama yine de tüm modeller çıkmadan testler yapılmadan almazdım ben msi asus gibi markalar bile soğutma hatası yapıyorlar örnek olarak asus tuf 5700xt ilk çıktığı zaman sorunluydu çok ısınıyordu sonra evo modelini getirdiler sorun çözüldü ama çıktığı an alanlar pişman oldu. Sende pişman olma diye söylüyorum.![]()
evet bu spinn off olayi asus var ama bundaki fark, ortadaki fan daha yüksek ve sag sol fan gömeli, basinc daha yüksek oluyor.bundada bi göz atim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üstelik yanlis bilgi bile vermis haha 12gb vram diyor .
rtx 3090 24 gb vram var
o olabilir kral.
1080P mi?4K da 3700X te besliyor.Hocam i9 10900k da bile darboğaz olabiliyor.
Yeni nesili beklemezlerse saçma olur.
Hocam 4k da kim oynayacak?1080P mi?4K da 3700X te besliyor.
Orası öyle, evet. Zaten ortalama oyuncusu RTX 3090'dan faydalanmaz ve boşuna para vermiş oluyor, %80'den fazla oyuncular da hala 1080p'de ve 240hz çok küçük bir kısımda var. Şu an en yaygın monitörler 1440p/144hz. RTX 3090 tamamen bir enthusiast kartı, RTX Titan gibi.o olabilir kral.
24gb VRAM zaten ayri bi olay. tam lüks platform.