ASUS ROG STRIX RX 5600XT OCCT Testi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,030
Arkadaşlar bu program Furmark'a göre daha sert bir programmış.Merak edip Test etmek istedim herhangi bir error detect çıkıcak mı diye.
Kartın normal değerleri: Core Clock:1780 Vram:1750 Voltaj:962 /// Benim test ettiğim ve OC Ayarlarım: +%20 Güç limiti Core Clock:1820 Vram:1860 Voltaj:1050.

Sistemi maksimum zorlayacağı için biraz voltatjı arttırmak istedim... 8 Shaders ayarında tam yükte 6 dakika boyunca test ettim.Fazlası zarar olabilirmiş öyle okudum program resmen gpu'nun canına okuyormuş.Önerilen 5 dakikaymış.

Sonuç olarak:Herhangi bir error tespit etmedi.Radeondan takip ettim Mhz'ler stabildi.Max sıcaklık 64 dereceydi.Kart bunun üstüne herhangi bir sıkıntı çıkarmaz dimi ?

Furmark'a göre daha çok mu zorluyordur bilmiyorum ama OCCT gayet iyi program.

Zaten herhangi bir sıkıntı çıkmaması gerekiyor sende çıkmamış.

Sonuç olarak neden açtın ki bu konuyu? :D

Furmark'a göre daha çok mu zorluyordur bilmiyorum ama OCCT gayet iyi program.

Zaten herhangi bir sıkıntı çıkmaması gerekiyor sende çıkmamış.

Sonuç olarak neden açtın ki bu konuyu? :D
Yani bir gün allah korusun wattmandir mavi ekrandir yeşil ekrandır oyunda kapanmadır bir şey yaşarsam rahatlıkta amd'nin driverindendir,kartta sorun yoktur diyebilir miyim ? diye açtım.

Yani bir gün allah korusun wattmandir mavi ekrandir yeşil ekrandır oyunda kapanmadır bir şey yaşarsam rahatlıkta amd'nin driverindendir,kartta sorun yoktur diyebilir miyim ? diye açtım.
Şuan sorun yok diye ilerde sorun olmayacağının garantisini veremeyiz ama wattman zaten Radeon Software kaynaklı bir sorun. Driverlar ile yaşanan sorunlar genel olarak wattman, fps drop, fps düşüklüğü, siyah ekran gibi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,001
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri