Asus Rog Strix rx 580 8gb oc kaç TL eder

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
elimde asus rog strix rx 580 8gb oc modeli var miningte fazla kullanıldığı için fiyatı pahalı bunu satıp daha iyi bir oyun odaklı kart almak mantıklı olur mu
satmaya çalışsam kaç tl eder daha 8 ay garantisi var hiçbir sorunu yok
kutusu faturası her şeyi var

Son düzenleme:
Piyasaya göre iyi bir fiyata sat, ben RX 580 satıp RTX 2060 a geçmiştim hala aralarında çok fark yok ise sende öyle yapabilirsin.

Piyasaya göre iyi bir fiyata sat, ben RX 580 satıp RTX 2060 a geçmiştim hala aralarında çok fark yok ise sende öyle yapabilirsin.
şimdi 3050 çıkacak piyasayı düşürmeden satıp biraz bekleyeyim sonra çıktığında alırım diyorum ama dolarında ne olacağı belli değil

şimdi 3050 çıkacak piyasayı düşürmeden satıp biraz bekleyeyim sonra çıktığında alırım diyorum ama dolarında ne olacağı belli değil

3050 8GB bir ekran kartı miningcilerden vs. pek fırsat kalmaz gibi.

6.5 falan eder 6'dan yukarı verirler mi bilmem elektrik zamlarından sonra miningcilerde ölücü olmaya başladı

her yerde saçma fiyatlar olabilir da adam 8.5 yazıyor benim kartın aynısına garantisi yok kutusu yok ondan diyorum
Onlara bir tane bile teklif gelmiyordur sarı site mantığı işte biri dandik ürüne 5 ister onu gören bu 5 istiyorsa ben 10 isteyim der böyle böyle piyasa yükseliyor deneme amaçlı 7.5k fiyat iste pazarlıkla 6-6.5 arasına indirirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,052
Üyeler
184,723
Son üye
seyitcihangir09
Geri