hiç pc yi temizledin mi kasan ne durumda mesh mi acaba kasan yerde havasız bir yerdemi2019 un 10. ayında aldığım asus rog strix rx 590 bu aralar yükte 85 derece oluyor valorant oynarken bile böyle termal macun değişim zamanı mı geldi? Rog serisi için sıcaklıklar fazla değil mi?
pc yi bugün temizledim daha öyle şeylere çok dikkat ederim. Evet kasam yerde şuan kasamda bu https://www.coolermaster.com/catalog/legacy-products/cases/masterbox-mb501l/hiç pc yi temizledin mi kasan ne durumda mesh mi acaba kasan yerde havasız bir yerdemi
vaktig gelmiş bendede vardı2019 un 10. ayında aldığım asus rog strix rx 590 bu aralar yükte 85 derece oluyor valorant oynarken bile böyle termal macun değişim zamanı mı geldi? Rog serisi için sıcaklıklar fazla değil mi?
Servise mi yolladınız yoksa kendiniz mi değiştirdiniz?vaktig gelmiş bendede vardı
kendim değiştirdim 86 fln çıkıyordu 73 e düştüServise mi yolladınız yoksa kendiniz mi değiştirdiniz?
değiştirmesi kolay mı bende değiştirecektim fakat toparlayamam diye değiştirmedimkendim değiştirdim 86 fln çıkıyordu 73 e düştü
Konuyu "çözüldü" olarak işaretleyin.kendim değiştirdim cillop gibi oldu stress testinde 60 derece civarında seyrediyor artık kart