Asus ROG Strix Scope II 96 Alınır mı?

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar full size ve hotswap özelliği olan Türkçe bir klavye arıyorum. Bu klavyenin full size olanı da var ancak hotswap değilmiş. Sizce bu %96 olanı alırsam alışmam zor olur mu? Çünkü full tuş takımı olan %100 klavyelere alışığım. Bu klavyeyi kullanan varsa deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim. Ayrıca full size hot swap klavye öneriniz varsa onlara da açığım. Aula f108 pro varmış sanırım ama Türkiye'de satışı yok ya da ben bulamadım.

%96 olan versiyonun linki: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...witch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,321439611.html

sadece keycapte Türkçe yazmıyor windows Türkçe Q olduğu sürece diğer tuşları sırasına göre algılıyor >< bu tuşları uygulamasından atayabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben %100 klavyeden %75 e geçtim %100 kullanmak zor gelmeye başladı aşırı büyük geliyor

sadece keycapte Türkçe yazmıyor windows Türkçe Q olduğu sürece diğer tuşları sırasına göre algılıyor >< bu tuşları uygulamasından atayabilirsin

ben %100 klavyeden %75 e geçtim %100 kullanmak zor gelmeye başladı aşırı büyük geliyor
hocam eklemeyi unutmuşum ses tekerleğini çok kullanıyorum ve bu tekerleği içeren bir klavye arıyorum, onun dışında bu da güzelmiş.

hocam eklemeyi unutmuşum ses tekerleğini çok kullanıyorum ve bu tekerleği içeren bir klavye arıyorum, onun dışında bu da güzelmiş.

bunu unutmuşum iyi ki hatırlattınız iyzico %25(500tl) cashback var

bunu unutmuşum iyi ki hatırlattınız iyzico %25(500tl) cashback var
asus 96 yla bunun arasında hangisi daha mantıklı sizce

tek eksi yanı switchler saydam değil ve light diffuseri yok ışıkları sönük kalabilir switchleri bütçenize göre ileride değiştirebilirsiniz

asus 96 yla bunun arasında hangisi daha mantıklı sizce
tabi ki de attack shark ekran var hot swap var kablosuz özelliği var fiyat olarak da daha uygun

tek eksi yanı switchler saydam değil ve light diffuseri yok ışıkları sönük kalabilir switchleri bütçenize göre ileride değiştirebilirsiniz

tabi ki de attack shark ekran var hot swap var kablosuz özelliği var fiyat olarak da daha uygun
tuş sesi asusa göre yüksek mi bana mı öyle geldi

tuş sesi asusa göre yüksek mi bana mı öyle geldi
hot swap özelliği var sonuçta sessiz switchle değiştirebilirsiniz 100 adetten 1500tl tutar max bunu ekleyince bile asustan daha uyguna gelmiş oluyor yine elinizdekileri satsanız tahminimce 800 civarına gider gibi hepsi 700tl masraf olmuş olur ekstradan

Geri