Asus ROG Strix Scope II 96 wl Alınır mı?

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
20
alınirmı turkcell üzerinden asus geri ödeme kampanyasından yararlanabilirmiyiz? ve önerevileceğiniz bu fiyat bandına kaliteli klavye varmı

geri ödeme kampanyası belirli satıcılarda oluyor
yarın son başvuru günü belkide kanpanya bitmiştir.
klavye varmı bakmadım
1755340467127.webp

Hiç gereği yok, gaming.gen.tr den birçok daha iyi modele ulaşabilirsin

FN + F5 tuşu mikrofonu kapatamıyor. (mikrofon varsayılan ses aygıtı olmasına rağmen)Modlar arasında geçiş zor.Müzik durdurma için tekerleğe basmak eziyet.

4k 5k bandına en iyi klavye akkomu hocam önereceginiz

uzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidir ustad bu paralara steel series Alınır mı?
Teknoloji şans işi, ama asus steelseries gibi büyük markalarda risk daha az olur bence. Elimde 2. el 2020 versiyon SS apex pro tkl var hala çalışıyor mesela.

Kullanıyorum şöyle söyleyeyim, ışık ayarlama konusunda asus yazılımı kadar kötü yazılım yoktur. Klavyeyi kablolu falan bağlıyorum, şansa bala görürse görüyor. Normal klavyeden geçiyorsan hocam alışması biraz zaman alır, esc f1 yan yana f1 basıcam diye hep f2 basıyordum. Önceki klavyeme oranla bunda baya hafif dokunsam bile tuşa dokunuyor, ona da alışmak biraz zaman aldı. Tuş basım hissi ve sesleri gayet güzel snow switchte. Benim özellikle alma sebebim türkçe tuş takımı büyük enter istememdi yoksa bence biraz daha ucuz olmalı (incehesap gaming gecesi + asus cashback ile aldım). Genel olarak hoş bir klavye ama seviyorum

Kullanıyorum şöyle söyleyeyim, ışık ayarlama konusunda asus yazılımı kadar kötü yazılım yoktur. Klavyeyi kablolu falan bağlıyorum, şansa bala görürse görüyor. Normal klavyeden geçiyorsan hocam alışması biraz zaman alır, esc f1 yan yana f1 basıcam diye hep f2 basıyordum. Önceki klavyeme oranla bunda baya hafif dokunsam bile tuşa dokunuyor, ona da alışmak biraz zaman aldı. Tuş basım hissi ve sesleri gayet güzel snow switchte. Benim özellikle alma sebebim türkçe tuş takımı büyük enter istememdi yoksa bence biraz daha ucuz olmalı (incehesap gaming gecesi + asus cashback ile aldım). Genel olarak hoş bir klavye ama seviyorum
bittimi hocam cash back acaba alasım var güzel duruyor ya

Geri