%96 boy bir şey istiyorsan bende 5098B öneririm. Özellikleri iyi. Asus da iyidir ama.4k 5k bandına en iyi klavye akkomu hocam önereceginiz
uzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidir ustad bu paralara steel series Alınır mı?%96 boy bir şey istiyorsan bende 5098B öneririm. Özellikleri iyi. Asus da iyidir ama.
Teknoloji şans işi, ama asus steelseries gibi büyük markalarda risk daha az olur bence. Elimde 2. el 2020 versiyon SS apex pro tkl var hala çalışıyor mesela.uzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidir ustad bu paralara steel series Alınır mı?
bittimi hocam cash back acaba alasım var güzel duruyor yaKullanıyorum şöyle söyleyeyim, ışık ayarlama konusunda asus yazılımı kadar kötü yazılım yoktur. Klavyeyi kablolu falan bağlıyorum, şansa bala görürse görüyor. Normal klavyeden geçiyorsan hocam alışması biraz zaman alır, esc f1 yan yana f1 basıcam diye hep f2 basıyordum. Önceki klavyeme oranla bunda baya hafif dokunsam bile tuşa dokunuyor, ona da alışmak biraz zaman aldı. Tuş basım hissi ve sesleri gayet güzel snow switchte. Benim özellikle alma sebebim türkçe tuş takımı büyük enter istememdi yoksa bence biraz daha ucuz olmalı (incehesap gaming gecesi + asus cashback ile aldım). Genel olarak hoş bir klavye ama seviyorum
Ara sıra oluyor hocam, ben 2024 nisanda aldım. Asus cashback sitesinden bakmak lazımbittimi hocam cash back acaba alasım var güzel duruyor ya