Sofu_54
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe sizce alınır mı? ve en ucuza nereden bulabilirim?
Attığın klavye tam boy.Çok pahalı değmez biraz daha arttırıp NX switchli hali alınır.
![]()
Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.093,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İndirim beklenir mi sizce?Ben kullanıyorum 1999TL ye almıştım itopyadan arada bir indirime giriyor. Memnunum switchleri çok kaliteli bilek desteği yumuşacık type c bağlantısı ile çalışıyor oldukça uzun ömürlü yani.
Hocam TKL istiyorsanız Ak820 Pro veya Akko 5075B çok daha iyi seçim olucaktır.Attığın klavye tam boy.
Hem tr keycap hem bilek desteğinide ekleyince asusun parası oluyor hocam zaten.Hocam TKL istiyorsanız Ak820 Pro veya Akko 5075B çok daha iyi seçim olucaktır.
![]()
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site
Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad…en.akkogear.com
Tr keycap almazsınız zaten 6 tane harf fark ediyor altı üstü. Bilek destegine bir şey diyemem.Hem tr keycap hem bilek desteğinide ekleyince asusun parası oluyor hocam zaten.
Ne zaman ve Kaça aldınız hocam? Şuan ne kadar alınabiliyor?Ben tkl white edition kullaniyorum. Cok memnunum. Nx model
Sayılardaki simgeler bile fark ediyor.Tr keycap almazsınız zaten 6 tane harf fark ediyor altı üstü. Bilek destegine bir şey diyemem.
Ben 2.el aldim. Suan piyasada yok sanirim. Stok yok hicbiryerde. Ama ben daha önce asus rog scope tam boy olani kullaniyordum switchleri mx ti sanirim. Ona göre cok sessiz. Bu arada bendeki deluxe degil. bilek destegi yok gerekte yok bence.Ne zaman ve Kaça aldınız hocam? Şuan ne kadar alınabiliyor?
Sayılardaki simgeler bile fark ediyor.