Asus ROG Strix vs Evga FTW3

Hangi modeli tercih ederdiniz?

• Evga FTW3

Oylar: 5 17.2%
  • Asus ROG Strix

Oylar: 24 82.8%

• Oy kullanan toplam üye
    29
Bence ikisi de güzel değil. Ben iChill alırdım. İlla ikisinin arasından seçeceksem de Asus seçerdim.
Rog strix e güzel değil dedi smdnsnsnsnzna her şey soğutma yada görünüş değil

Rog strix e güzel değil dedi smdnsnsnsnzna her şey soğutma yada görünüş değil
Inno3D 2060S vardı bende. Satıp ROG 2060'a geçtim. Stok halde 2025 MHz'ye çıkıyor ve 2060S ile arasında 2-3 FPS var. Kendim de OC yaptım ve şuan 2070S gücünde neredeyse. Sadece soğutması değil yani farklı olan. Kalitesi farklı yani. Ayrıca 55 derecede çalışıyor kart soğutma olarak bakarsan da kartların ilahı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ROG Strix daha iyi.
Tamam kalsın elimdeki o zaman.

Inno3D 2060S vardı bende. Satıp ROG 2060'a geçtim. Stok halde 2025 MHz'ye çıkıyor ve 2060S ile arasında 2-3 FPS var. Kendim de OC yaptım ve şuan 2070S gücünde neredeyse. Sadece soğutması değil yani farklı olan. Kalitesi farklı yani. Ayrıca 55 derecede çalışıyor kart soğutma olarak bakarsan da kartların ilahı.

Tamam kalsın elimdeki o zaman.
Yaaani, kapasitörleri vrmleri çok kaliteli.
Dolayısı ile Oc performansı canavar :)

@cfranko hocam palit gamerockda kaç vrm var.

Yaaani, kapasitörleri vrmleri çok kaliteli.
Dolayısı ile Oc performansı canavar :)

@cfranko hocam palit gamerockda kaç vrm var.
Çoğu kişi sadece soğutma vs. diyor ama kullanınca kalite farkediliyor. Fanları adam akıllı dönmüyor bile. 2160 MHz'ye çıkarttım ben kartı. 2070S ile denk neredeyse şuan.

Çoğu kişi sadece soğutma vs. diyor ama kullanınca kalite farkediliyor. Fanları adam akıllı dönmüyor bile. 2160 MHz'ye çıkarttım ben kartı. 2070S ile denk neredeyse şuan.
Arkasaş inchill demiş ya bende her şey görünüş değil dedim evet kalite olarak paraya değicek fark var.

12 tane var
her biri 50 Amper
Rogda 14tane mi var ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,045
Üyeler
197,118
Son üye