ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Ben 24.900 küsüre aldım şuanki gayet iyi fiyat
Taichi varken bu fiyatlara pahalı değil mi sanki bu?Ben 24.900 küsüre aldım şuanki gayet iyi fiyat
Taksit olayı artık çoğu yerde kalmadı ki hep vade farkı koyuyorlar 3 ay vade bulursan peşin fiyatına öp başına koyHala pahalı,22 binlere inmesi gerek.Birde attığın linkte taksit yok bir şey yok.Alınmaz bence,beklemekte fayda var.
yo bence öyle değil,hepsi peşin fiyatına amazon 6,pazarama 9,idefix 6,n11 3,trndyol 3,hepsiburada 3,vatan 3.maximum axess ve worlde sahipseniz super taksitler var.Taksit olayı artık çoğu yerde kalmadı ki hep vade farkı koyuyorlar 3 ay vade bulursan peşin fiyatına öp başına koy
Oralarda da zaten bu fiyatlara düşmüyor kolay kolay arada 2-3k fark oluyoryo bence öyle değil,hepsi peşin fiyatına amazon 6,pazarama 9,idefix 6,n11 3,trndyol 3,hepsiburada 3,vatan 3.maximum axess ve worlde sahipseniz super taksitler var.
Mesela 9950x pazarama 23bin ve maximuma 9 taksit.bende bu anakartı almak ıcın 10 gündür fırsat kovalıyorum.hedefım 22 cıvarı .umarım yakalarımOralarda da zaten bu fiyatlara düşmüyor kolay kolay arada 2-3k fark oluyor
Umarım yakalarsınız hocam. Ben beklemek istemediğim için aldım yoksa düşer diğe illaki düşündüm. Taksit için 500 tl görülmeye bilir ama 1500-2000 fark varsa ben tek çekimi tercih ederimMesela 9950x pazarama 23bin ve maximuma 9 taksit.bende bu anakartı almak ıcın 10 gündür fırsat kovalıyorum.hedefım 22 cıvarı .umarım yakalarım![]()
Taichi de öyle hocam. Ayrıca extreme overclocklara da daha açık.Dolu dolu bir anakart bu gırtlak dolusu
Olur hocam. Vatanda 22 ye inerse, bendeki daha bugün ulaştı bana incehesaptan almıştım yani paylaştığım siteden. İade eder vatandan alırımEyvallah dostum.Fırsat görürsen haberleşelim.Bu akşam Vatandan ümitliyim.22 e inebilir.