aynen knk fırsat değil buFull hd monitöre sırf yüksek hz olduğu için 6500 vermek bana mantıksız geliyor. Geçen hafta 3k ya 170hz ips msi vardı. O çok iyi fırsattı ama bu değil bence.
aynen knk fırsat değil buFull hd monitöre sırf yüksek hz olduğu için 6500 vermek bana mantıksız geliyor. Geçen hafta 3k ya 170hz ips msi vardı. O çok iyi fırsattı ama bu değil bence.
Ghosting vb var mı hocam? Ürünün zayıf noktaları neler? şu anda indirimi bitti ama daha önümüzde kasım ayı, 11.11, black friday var. Tekrar düşebilir fiyatı. O zaman almayı planlıyorum.Hali hazırda kullandığım monitör. 6-8 ay önce 6300 TL gelmişti. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Fiyat iyi. 5000 TL gibi rakamlara düşmez. Çok zor
Ghosting yok fps oyunları için biçilmiş kaftan. Güzel yani almadan baya araştırmıştım. Piyasadaki 240 ve üzeri hz olarak çok iyi bir seçenek. Al geç bence. Fast ips olması başlı başıma tercih sebebiydi. Renk doygunluğu filan hepsi yeterli seviyedeGhosting vb var mı hocam? Ürünün zayıf noktaları neler? şu anda indirimi bitti ama daha önümüzde kasım ayı, 11.11, black friday var. Tekrar düşebilir fiyatı. O zaman almayı planlıyorum.