yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 107
Bu modeli fps oyunlarında denediniz mi hocam
Bende de var aynı monitör FPS oyunları için aldım ve çok memnunum yağ gibi akıyor.Arkadaşın dediği gibi renk canlılığı vs aşırı hoş ve tatmin edici her şey için uygun bir monitör.Bu modeli fps oyunlarında denediniz mi hocam
Hocam ben de alıcam sanırım bu monitörden, çünkü bu fiyata başka 24inç 360-380hz monitör yok sadece merak ettiğim şey gaminggentr de nerdeyse aynı monitörler 500-600 tl fark var sadece sonundaki harf farklı o ne oluyorBende de var aynı monitör FPS oyunları için aldım ve çok memnunum yağ gibi akıyor.Arkadaşın dediği gibi renk canlılığı vs aşırı hoş ve tatmin edici her şey için uygun bir monitör.
Yeni yeni deniyorum hocam mesela PUBG'de 380Hz yapıp denedim 360Hz yapıp denedim aşırı güzel fark ettiriyor.Bu modeli fps oyunlarında denediniz mi hocam
Sonundaki harf farklılığı GNG olanın arkasında RGB ışığı yanıyor amblemde GNS'de yanmıyor hocam o da çok hiç bir sorun değil.Hocam ben de alıcam sanırım bu monitörden, çünkü bu fiyata başka 24inç 360-380hz monitör yok sadece merak ettiğim şey gaminggentr de nerdeyse aynı monitörler 500-600 tl fark var sadece sonundaki harf farklı o ne oluyor
hocam bazı yorumlarda cool whıne gıbı sorunlar olduğu yazılmıştı var mı oyle bir sorun. birde neden qns aldınız qng farkı ne benım bıldıgım qng bu sene çıktı başka farkı var mı bilmiyorum.Arkadaşlar Asus Rog Strix monitörünü aldım gerçekten çok memnun kaldım ölü pixel veya hiç bir sorun çıkmadı.
Renk kalitesi olarak ASUS sayesinde mükemmel ayarlar yaptım ve canlı görüntüler alıyorum HD olarak.
Oyunlarda ve Film izlerken Monitörün renk kalitesiyle canlılığın sayesinde aşırı zevk alarak oynayabilirim artık.
380Hz olması da ayrı bir mükemmeliği.
Hiç bir sorun yaşamadım hocamhocam bazı yorumlarda cool whıne gıbı sorunlar olduğu yazılmıştı var mı oyle bir sorun. birde neden qns aldınız qng farkı ne benım bıldıgım qng bu sene çıktı başka farkı var mı bilmiyorum.