Neler Yeni

Yardım Asus Rog Strix XG27ACDNG vs Msı MPG 271QRX

Anxionus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Bende Değişken yenileme hızı açık olarak kullanıyor. ELMB özelliği, sadece 85Hz, 100Hz, 120Hz gibi sabit kare hızlarında çalışmaktadır yazıyor internetde o yüzden Elmb ile işim olmaz benim.

2. soruyu gelirsek ben shadow boost kullanmıyorum kapalı yani Shadow boost açdığım zaman siyahlar griye dönüyor renk kalitesi düşüyor bana göre.

3. soruya cevabım yok çünkü bendede lekeler var ve bir türlü geçiremedim ucuza monitör silme spreyi aldım ama oda leke bırakıyor.

Bende ki tek sorun ekrandaki lekeler o da ekran açıkken yani lekenin olduğu kısımda renk olunca belli olmuyor o yüzden kafaya pek takmadım.
Yani ELMB düşük hz lerde çalışıyor o yüzden onla işimiz yok tamamdır.

Shadow boost düzey 1-2-3 ve din.gölge güçl. aşamalarının hiçbirini kullanmıyorsunuz kapalı kullanıyorsunuz. Ben aradaki farkı çok anlamadım kapalı ya da açık olmasının.
Artık siyah yoğunluğunun fazla olduğu bir görsel açıp aradaki farka bakıp ona göre yaparım o zaman tamamdır.

Leke kısmında da monitör açıkken zaten gözükmüyor doğru da ne bileyim işte.
Bir de fotoğrafa baktınız mı bilmiyorum.
Bende hep attığım fotoğraftaki gibi küçük beyaz lekeler oluyor çıkmıyor yapışmış bir şekilde duruyor falan. Sizde oluyor mu bu ?

Ve araştırıcam oled ekranı nasıl temizleriz diye, bir şeyler öğrenince size de söylerim.
Sizde bir şeyler öğrenirseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu arada instagramdan eklemek isterseniz daha iyi daha çabuk konuşabiliriz bir sorun olduğunda.

Son düzenleme:

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Yani ELMB düşük hz lerde çalışıyor o yüzden onla işimiz yok tamamdır.

Shadow boost düzey 1-2-3 ve din.gölge güçl. aşamalarının hiçbirini kullanmıyorsunuz kapalı kullanıyorsunuz. Ben aradaki farkı çok anlamadım kapalı ya da açık olmasının.
Artık siyah yoğunluğunun fazla olduğu bir görsel açıp aradaki farka bakıp ona göre yaparım o zaman tamamdır.

Leke kısmında da monitör açıkken zaten gözükmüyor doğru da ne bileyim işte.
Bir de fotoğrafa baktınız mı bilmiyorum.
Bende hep attığım fotoğraftaki gibi küçük beyaz lekeler oluyor çıkmıyor yapışmış bir şekilde duruyor falan. Sizde oluyor mu bu ?

Ve araştırıcam oled ekranı nasıl temizleriz diye, bir şeyler öğrenince size de söylerim.
Sizde bir şeyler öğrenirseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu arada instagramdan eklemek isterseniz daha iyi daha çabuk konuşabiliriz bir sorun olduğunda.
İnstagramım : onur.kyo
Bende beyaz lekelerden yok. tek kullanımlık mikrofiber bezler varmış olanlardan bulursam dememek istiyorum. Bende biraz araştırma yapıcam. İnstagram kullanmıyorum hocam.

Top Bottom