Neler Yeni

Yardım ASUS Rog Strix XG27ACS alınır mı acil yardım

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emircan özütemiz

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

burada bir daha ucuz, bende bundan almayı düşünüyorum.
hocam 400 lira için kargo beklemeyi düşünmüyorum mediamarkt 3 taksit yapıyor peşin fiyatına
Mesaj otomatik birleştirildi:

burada bir daha ucuz, bende bundan almayı düşünüyorum.
bu paralara başka model alınır mı sizce ekipmanlarımda full rog serisi bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet

ASUS Rog Strix XG27ACS bu model monitörün eğer bir sıkıntısı yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir model var diyorsanız atabilirsiniz ama iyiyse birazdan gidip mağazadan alacağım direkt.​

Benzer özellikteki diğer monitörler (philips evnia 27m2n5500, Lenovo R27QE, aoc q27g4x, msi g274qpf e2) 8-9k arasında satılıyor. Fiyatını hak etmiyor bence. O fiyatta msi mag 274 qrf qd e2 renk gamutu yönünden daha iyi bir tercih olur.

hocam 400 lira için kargo beklemeyi düşünmüyorum mediamarkt 3 taksit yapıyor peşin fiyatına

bu paralara başka model alınır mı sizce ekipmanlarımda full rog serisi bu arada
Full Rog serisi olsun diyorsan alınabilir. Özellikleri kötü değil. Sadece ederi o değil

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emircan özütemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer özellikteki diğer monitörler (philips evnia 27m2n5500, Lenovo R27QE, aoc q27g4x, msi g274qpf e2) 8-9k arasında satılıyor. Fiyatını hak etmiyor bence. O fiyatta msi mag 274 qrf qd e2 renk gamutu yönünden daha iyi bir tercih olur.

Full Rog serisi olsun diyorsan alınabilir. Özellikleri kötü değil. Sadece ederi o değil
yani dediğim gibi aralarında çok fazla özellik farkı yoksa asusu tercih etmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet
Msi contrast: 1300-1400, xg27acs: 1150-1250. Msi dci-p3: %98, xg27acs: %91. Msi renkleri daha canlı olur. Ben sadece renk doğruluğu yönünden baktım. Oyun için önemli olan ms değerinde xg27acs belki daha öndedir

YazılımKafa

80+ Silver

ASUS Rog Strix XG27ACS bu model monitörün eğer bir sıkıntısı yoksa bu fiyat bandında daha iyi bir model var diyorsanız atabilirsiniz ama iyiyse birazdan gidip mağazadan alacağım direkt.​

Güzel ama hoparlörü yok aklında bulunsun

Kendim kullanıyorum. Memnunum

RennH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
hüseyin güven
hocam bende bundan alıcam. 1 hafta sonra tatile dönüşü alıcam. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

ghosting ve ışık sızması var mı ?
nereden aldınız ?

YazılımKafa

80+ Silver
hocam bende bundan alıcam. 1 hafta sonra tatile dönüşü alıcam. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

ghosting ve ışık sızması var mı ?
nereden aldınız ?
Hepsiburadadan aldım. Satıcı incehesaptı. Hiçbir sorunu çıkmadı ama bu şans işi. Sadece ayar yaparken zorlandım. Normalde laptop kullanıcısıyım ondan zorlanmış olabilirim.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emircan özütemiz

harici hoparlörüm var hocam zaten genellikle onu kullanıyorum film felan izlerken nasıl görüntü kalitesi gayet iyi mi

YazılımKafa

80+ Silver
harici hoparlörüm var hocam zaten genellikle onu kullanıyorum film felan izlerken nasıl görüntü kalitesi gayet iyi mi
Renkleri falan oldukça güzel , kaliteli bir model. Asus rog g17 kullandım. Renkler onunla aynı zaten

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
emircan özütemiz

YazılımKafa

80+ Silver
Top Bottom