Neler Yeni

Yardım Asus rog x570 f ye uyumlu ram

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
hocam yeni anakart ram vb aldım eskiden elimde kalan 2x8 xpg gammix d35 var yeni ramlerde 2x8 xpg gammix d35g rgb yani çok büyük model farkı olmayacağı için ramleri birlikte taktim ilk 2 ve 4 e rgb olanları diğer 1 3 slotlara normal d35 ramleri taktım bilgisayarı açınca sürekli reset attı ekran gelmeden sonra tak çıkar yaptım ramleri teker teker denedim ve anakart benim eski olan d35 ramleri sanırım kabul etmiyor bunun sebebi sizce ne olabilir ?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Görkem
hocam yeni anakart ram vb aldım eskiden elimde kalan 2x8 xpg gammix d35 var yeni ramlerde 2x8 xpg gammix d35g rgb yani çok büyük model farkı olmayacağı için ramleri birlikte taktim ilk 2 ve 4 e rgb olanları diğer 1 3 slotlara normal d35 ramleri taktım bilgisayarı açınca sürekli reset attı ekran gelmeden sonra tak çıkar yaptım ramleri teker teker denedim ve anakart benim eski olan d35 ramleri sanırım kabul etmiyor bunun sebebi sizce ne olabilir ?
keşke bu işlere girmeden önce
2x16 alıp elinizdeki 2x8 leri satsaydınız

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke bu işlere girmeden önce
2x16 alıp elinizdeki 2x8 leri satsaydınız
hocam zaten 2x8 elimde vardı hazır yeni anakart 4 slot olduğu için 2 tane daha alayım dedim aslında modeller bile birbirine benzesede nedense uyumsuzluk oluyo en kötü eski ramleri satıp şuankı d35g rgblerden 2 tane daha alırım yapacak bişey yok

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Görkem
hocam zaten 2x8 elimde vardı hazır yeni anakart 4 slot olduğu için 2 tane daha alayım dedim aslında modeller bile birbirine benzesede nedense uyumsuzluk oluyo en kötü eski ramleri satıp şuankı d35g rgblerden 2 tane daha alırım yapacak bişey yok
elinizde 4 ram slotunun olduğunu biliyorum
ama gündelik kullanıcın başını ağrıtmayacak çözüm genel olarak 2x16 gb
ayrıca çok fazla bir fiyat farkı da oluşmaz elindekini satınca

şu an için buna net bir cevap vermek zor
şimdi burada 4 lü değil de
eskileri 2 li
yenileri iki
şeklinde çalıştırabiliyor musun
4+4 8 olarak slot konfigrasyonlarını deneyerek

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam her ram sorusnuz çalışıyor şuan yeni aldığım d35g rgb ramler takılı şakır şakır çalışıyor bunları çıkarıp 2. ve 4. slota bu dediğim eski ramleri takıyorum aynı sorun tekli taktım 2. slota gene aynı sorun şahi düşüncem anakartın bu rame desteği yok fakat genede saçma geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,732
Üyeler
172,727
Son üye
𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐌𝐲𝐞𝐫s
Top Bottom