🔥İndirim ASUS RT-BE50 Wi-Fi 7 ROUTER 2.199 TL

Fiyatı baya düşmüş. Ama bende bu varken ihtiyacım yok gibi görünüyor.

Ben de tam bu aralar wifi 7 router arıyordum. En yakın rakam 4000 küsur görününce direkt yapıştırdım. Zaten Asus Modem/Routerlar ile sıkıntı yaşamıyordum. İyi oldu. Teşekkürler. @İsimbulamajim

Bende peşin fiyatına diye diye ne varsa aldım gelirden çok taksit çıkıyor artık nerdeyse :D neyse en azından aldık o önemli
6 Taksite Yük Bindiriyor Üzüyor Ya :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de tam bu aralar wifi 7 router arıyordum. En yakın rakam 4000 küsur görününce direkt yapıştırdım. Zaten Asus Modem/Routerlar ile sıkıntı yaşamıyordum. İyi oldu. Teşekkürler. @İsimbulamajim
Normalde Bunları Bakıyordum Tesadüfe Gelene Bak :)

Huawei WiFi BE3 , Huawei WiFi BE3 Pro , TP-Link Archer BE230

Modem olarak kullanılıyormu acaba 50mb internet paketi kullanıyorum, caddeye fiber döşediler yakında gelir galiba binaya, bunu alsam iş görürmü acaba

6 Taksite Yük Bindiriyor Üzüyor Ya :)

Normalde Bunları Bakıyordum Tesadüfe Gelene Bak :)

Huawei WiFi BE3 , Huawei WiFi BE3 Pro , TP-Link Archer BE230
Tp linkten iyi mi bu konudaki asus ? bende geçen bakıyordum huawei ile tp link arasında kalmıştım şimdi birde bu Asus gelmiş :D

Tp linkten iyi mi bu konudaki asus ? bende geçen bakıyordum huawei ile tp link arasında kalmıştım şimdi birde bu Asus gelmiş :D
Açıkçası İyi Fiyat Olarakta Yazılım Olarakta .

Modem olarak kullanılıyormu acaba 50mb internet paketi kullanıyorum, caddeye fiber döşediler yakında gelir galiba binaya, bunu alsam iş görürmü acaba
Al En Kötü Satarsın Hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri