değildirbu iyi midir?
yani açık konuşuyum hocam asus markadır kalitedir herkes tarafından da bilinir bu modelin de soğutmasıda güzeldir ancak ve lakin arada 400tl fiyat farkı var ben olsam 400tl fiyat farkını vermektense onun yerine mesela bana psu lazım şuanda psu ya yatırırdım o 400tl yibu ikisinden hangisini öneririsin ?
öyle bir hata yapma 2000 serisi alınmaz indirimde 3060 falan alırsın sakın 2000 serisi alma pişman olursun sonraBu model bu fiyata alınır mı ? Stok suan her yerde az var alınır mı ?
4000 tl ye bunun iki kat performansını veren 3000 serisi alırsın sakın böyle hata yapmabu iyi midir?
palet daha uygun fiyatlı ürünler satan marka asus msi vs ile kıyaslanmaz obu ikisinden hangisini öneririsin ?
Dostum şuan ekran kartı fiyatları coştu. Ama ön görmek gerekirse 3050 çıkarsa o alınabilir.indirimde 3060 falan alırsın
stok olmadığı için bi anda uçtular düşüşler olur ayrıca indirimleri beklemek lazımDostum şuan ekran kartı fiyatları coştu. Ama ön görmek gerekirse 3050 çıkarsa o alınabilir.
3060 serisine param yetmez. İndirimleri beklersek en fazla 400 tl daha düşer. Bu da beklemeye degmez bence çünkü ekran kartı acil lazımöyle bir hata yapma 2000 serisi alınmaz indirimde 3060 falan alırsın sakın 2000 serisi alma pişman olursun sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 TL ye bunun iki kat performansını veren 3000 serisi alırsın sakın böyle hata yapma
palet daha uygun fiyatlı ürünler satan marka asus msi vs ile kıyaslanmaz o
3050 2060 dan güçlü olurmuDostum şuan ekran kartı fiyatları coştu. Ama ön görmek gerekirse 3050 çıkarsa o alınabilir.
evet her türlü güçlü olucak 3060 lar pahalı çünkü stok yok haliyle fiyatlar uçuk normal fiyatları 3000-4000 arası3060 serisine param yetmez. İndirimleri beklersek en fazla 400 TL daha düşer. Bu da beklemeye degmez bence çünkü ekran kartı acil lazım
3050 2060 dan güçlü olurmu