Obi.wanKenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
görüntüsü çok çocuksu geliyor ya nedense
görüntüsü çok çocuksu geliyor ya nedense
alınırda 30 gün anca gelirBu fiyattan alınmalı mı sizce düşer mi veya artar mı biraz daha beklesem almamı önerir misiniz direkt?
kart 134 k idi zam geldi 5k eger rog düşünüyorsan hemen alBu fiyattan alınmalı mı sizce düşer mi veya artar mı biraz daha beklesem almamı önerir misiniz direkt?
itopyada ne kadaralacağım birazdan gaminggen üzerinden itopyayla arasında neden bu kadar fark var onu anlamadım sadece umarım sorun yaşamam
128e tufta var belki onuda düsünebilirsinalacağım birazdan gaminggen üzerinden itopyayla arasında neden bu kadar fark var onu anlamadım sadece umarım sorun yaşamam
Palit iyi bir marka sadece Türkiye de fazla fanboy algısı olduğu ve pazara çok girmediği için az biliniyor ama globalde satışları iyi ve pazarı güçlü1 tane mi ne getirdiler direkt alana kadar stok bitti zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve Palit Marka için 120 Bin vermek mantıklı mı o fiyata MSI falan bulunur bence
adam sadece rog sistem dizicek rog istiyor128e tufta var belki onuda düsünebilirsin
evet ben pny bekliyorum mesela xlr8Palit iyi bir marka sadece Türkiye de fazla fanboy algısı olduğu ve pazara çok girmediği için az biliniyor ama globalde satışları iyi ve pazarı güçlü![]()
gormedim o zaman rog alsınadam sadece rog sistem dizicek rog istiyor
gaming gen bitti hocam almadıysanız ggitopyada 150.999TL gaminggende 138.999