Neler Yeni

Yardım Asus RTX 2060 DUAL EVO Ekran Kartı Oyunlarda Siyah Ekrana Düşmek

Foxaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Aydın
Merhabalar yeni forum kullanıcısıyım sizlerden destek istiyorum dostlarım.

AMD Ryzen 3 3100
Asus RTX 2060 DUAL-RTX2060-O6G-EVO 192 Bit GDDR6 6 GB
16 GB 3200 Mhz RAM
Gigabyte B-450M S2H v2
Sandisk SSD 512 GB
Peny SSD 256 GB
FRISBY FR-PS6080P 80 PLUS BRONZE 600W GÜÇ KAYNAĞI

Sistemim bu şekilde, hiçbir oyunda 1920x1080p oyun oynayamıyorum. Ekranım siyah oluyor ve kapatıp açmam gerekiyor görüntü gelmesi için ne yaptıysam çözemedim. PSU'nun fanından ses geliyor tıngır mıngır diye muhtemelen vidası filan gevşedi ama sorun olacağını düşünmüyorum öylede çok bişiyi yok yani arada sırada çıkarıyor o sesi. RTX 2060'dan önce 1050ti vardı sorunsuzdu ekran kartımı 2.el aldım ama hiç bir oyunu yüksek grafiklerle oynayamadım çözünürlük düşürmek zorunda kaldım örnek veriyorum battlefield V i ultra ayarlarda güzel fps alıyorum aradan 1 dk sonra siyah ekrana düşüyorum 1440x1080 low ayarlarda açıyorum bayağı bi oynuyorum sonra bi anda dibimde büyük bi patlama olduktan sonra siyah ekrana düşüyorum ama onun haricinde çatır çatır oynuyorum çoğu oyunda bu şekilde. Isınma problemi mi var bilmiyorum dereceleri düşükkende yüksek grafikte açtığım zaman görüntü siyah ekrana düşüyor dandik oyunda bile ayarları fule çekince 1920x1080 filan yapınca görüntü gidiyor ama genel olarak daha düşük çözünürlükte çok yük binmediği sürece daha sorunsuz oynayabiliyorum ayrıca şöyle bi şey var kafamda powerdan çıkan ekran kartına güç veren kablo powerın orjinalinde 6 pin ama benim ekran kartı 8 pin bende onun için gidip çevirici aldım boş bi çıkış kablosuna taktım ve 8 pinliye dönüştürdüm acaba ondan olma ihtimali varmı bilemiyorum. Ya kafayı yiyeceğim geç aydır bu şekilde grafikler ultrada fps güzel ama görüntü gidiyor düşürüyorum sorunsuz oynatıyor yük bindiğinde gidiyor onu anladıkda power yetmiyor diyeceğim 600w bu sisteme yeterlidir diye düşünüyorum bilmiyorum dostlarım sizlerden yardım bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca format çekip tüm driverları tekrar yükledim sorun aynı devam etti.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,417
Üyeler
160,846
Son üye