3 dakika için bu değerler çok fazla ve genel olarak çok fazla kart yaşlanmıştır diye 90 derece hot spot kabul edilebilir olsa da kendi derecesi gayet yüksek termal bakıma ihtiyacı var gibi yüksek ihtimal bloğu toz dolmuştur.Garanti süresi dolmadan yollamak istiyorum.
Isı değerleri normal mi ?
3 dakika kadar test ettim.
görüntüde bozulmalar kablodan kaynaklı olabilir mi hocam denenmişsinizdir büyük ihtimalle de bende de olmuştu ondan söylemek istedimGaranti süresi dolmadan yollamak istiyorum.
kablodan değil gibi 2 farklı kablo ile denedim sonuç aynıgörüntüde bozulmalar kablodan kaynaklı olabilir mi hocam denenmişsinizdir büyük ihtimalle de bende de olmuştu ondan söylemek istedim
hiç bilmiyorum hocam malesefşu gibi bozulmalar var nedenini çözemedim.
kare kare gibi
yukarıdan aşağı doğru gölge çizgisi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablodan değil gibi 2 farklı kablo ile denedim sonuç aynı
Hocam normal hotspot ve ekran kartı ısı arasındaki fark 20 yi geçmediği sürece ellemeyin ama testi yeni başlatmışsınız 15-20dk geçtikten sonra ki hali var mıGaranti süresi dolmadan yollamak istiyorum.
bellek ısıları mevcut değil mi testteGaranti süresi dolmadan yollamak istiyorum.
bu bozulma değil yalnız monitörden kaynaklı o renk geçişişu gibi bozulmalar var nedenini çözemedim.
kare kare gibi
yukarıdan aşağı doğru gölge çizgisi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablodan değil gibi 2 farklı kablo ile denedim sonuç aynı