Ben de almayı düşnüyorum ilimde hep bu civarlardaBunlar hızlı gidecek fiyatlar mı yoksa normal mi
Hangi ildesiniz ben İstanbuldayım da çok fazla miningli kart var fiyat analizi yapmakta zorlanıyorum. İllaki biraz daha para verip miningsiz lhr model ve garantisi devam eden sıfıra yakın almak isteyenler olurBen de almayı düşnüyorum ilimde hep bu civarlarda
Bursadayım ben. 6-6.5k'ya var burda. Miningli olsa bile testlerde sıcaklık değerleri falan normalse adamlar daha fazla para vermek istemeyebilir. Bu konularda daha bilgili olanlar elbet vardır. Onlardan da yardım bekle ben çok deneyimli değilim.Hangi ildesiniz ben İstanbuldayım da çok fazla miningli kart var fiyat analizi yapmakta zorlanıyorum. İllaki biraz daha para verip miningsiz lhr model ve garantisi devam eden sıfıra yakın almak isteyenler olur
Maaşı bekliyorum aslında şu an satamam, üstüne ekleyip 4070 almak istiyorum. Bir de zaten ikinci el fiyatının bu kadar düşük olmasını beklemiyordum, 6k -7k ya satsam bir daha bu kadar temizini ikinci elde bu fiyata bulabileceğimi de düşünmüyorum. Tek ekran kartını satmak mantıksız geldi, komple kasayı satarım belkiBende istanbuldayım 6.5 dan alayım satarsan