- Bütçe
- 25000
Bütcenin sınırında ve bulabildiğim en iyi kart bu,sadece soğutması ve performansı nasıldır çift fan yanıltmasın beni?
https://www.akakce.com/ekran-karti/...lg-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,520986744.html
Bütcenin sınırında ve bulabildiğim en iyi kart bu,sadece soğutması ve performansı nasıldır çift fan yanıltmasın beni?
R5 7500f ama ekran kartım beyaz olsun istiyorum sistemi beyaz toplayacağımİşlemcin ney?
kalan her parçayıda aldım tek ekran kartı kaldı ve beyaz olsun istiyorumR5 7500f ama ekran kartım beyaz olsun istiyorum sistemi beyaz toplayacağım
Hocam şu an musait degilim pek 5dk ara verip telefona bakayim dedim.Su an bir sey siparis ettiniz mi?Ettiyseniz neler?Oyun içinse hangi çozunurluk olucak?R5 7500f ama ekran kartım beyaz olsun istiyorum sistemi beyaz toplayacağım
2 K monitör almayı düşünüyorum full hd de 2 k da kullanırım diyeHocam şu an musait degilim pek 5dk ara verip telefona bakayim dedim.Su an bir sey siparis ettiniz mi?Ettiyseniz neler?Oyun içinse hangi çozunurluk olucak?
Total bütçeniz?Ekran kartı hariç her şeyi almışsınız parçaları sorabilir mym?2 K monitör almayı düşünüyorum full hd de 2 k da kullanırım diye