🔥İndirim Asus RTX ekran kartlarında gaminggentr indirimi

Reaksiyon skoru
14

TUF ve ROG 3080 - 3080Ti - 3090 ekran kartlarında indirim var

Edit: ROG 3080 bitti

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Rx6600 alsam yediğim wattman hataya üzülmem de gidip rx6900tx alıp hata alsam kafayı yerim cidden.
Hocam her kullanan wattman mı alıyor? AMD satışarı Nvidia satışlarını 3e 5e katladı çoğu 3. Sınıf ülkede. Her güzelin bir kusuru var. Aynı performansı yarı fiyatına sunuyorsa watmana da katlanıcaksın. Tabi başına gelirse. Yoksa hekres biliyor Nvidia nın daha iyi olduğunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3080 ti yada 3090 varken amd yi seçenek olarak bile almam
No brain moment

Hocam her kullanan wattman mı alıyor? AMD satışarı Nvidia satışlarını 3e 5e katladı çoğu 3. Sınıf ülkede. Her güzelin bir kusuru var. Aynı performansı yarı fiyatına sunuyorsa watmana da katlanıcaksın. Tabi başına gelirse. Yoksa hekres biliyor Nvidia nın daha iyi olduğunu.
Abiciğim senin mantığına tükürem ucuz ise wattman katlancan dşye mantıkmı var şu lafını duydum ya amd sorunlu kart satsa acımam bu saatten sonra.

Abiciğim senin mantığına tükürem ucuz ise wattman katlancan dşye mantıkmı var şu lafını duydum ya amd sorunlu kart satsa acımam bu saatten sonra.
İyi kafa knk msrp sini nerdeyse 2 katı fiyatına satılan nvidia kartları almaya devam et.

İyi kafa knk msrp sini nerdeyse 2 katı fiyatına satılan nvidia kartları almaya devam et.
Hocam her zaman yazdığım gibi yazacağım. Hikayeli oyun için alsınlar amd kullansınlar. Multiplayer oyunlar için asla amd önermiyorum.

Ve ayriyetten asus kartlarda cw daha fazla sanırım

O arkadaşı savunmak için demiyorum fiyatlar bir yana sizin kadar sığ görüşlü bir insan daha görmedim şu forumda.

Sana sorum şu nvidia da hata verebilir amd de hata verebilir.
Neden wattman yiyeceğini bile bile para verip alırsın nvidia hata verebilir kabul ediyorum ama neden amd kanıtlanmış sabitlenmiş bir driver hata varken alırsın. Sen gerçi bile bile alıyorsun ona lafım yok amd kaça itelerse sana sen kabulsun.

O arkadaşı savunmak için demiyorum fiyatlar bir yana sizin kadar sığ görüşlü bir insan daha görmedim şu forumda.
Ben nvidia fan boyu değilim amd işlemci kullanırım ama adam bile bile ben wattman yerim bile bile alırım dedi ya la xd

Hocam her zaman yazdığım gibi yazacağım. Hikayeli oyun için alsınlar amd kullansınlar. Multiplayer oyunlar için asla amd önermiyorum.
Hocam bir dönem 6700xt kullanıldığınızı biliyorum. Yeni kart alacak insanlar önerilerinizi dikkate alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,968
Üyeler
187,127
Son üye
efesquad
Geri