Neler Yeni

asus rtx proart 4070 ti bilgisi olan var mı nasıl kart sizce

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Rog serisi tabi ki daha iyi ama Msi Gaming X’in çekirdek hızı daha düşük görünüyor. Bir de 300 lira fark için Asustan Gigabyte düşmezdim yerinde olsam. Bir Gigabyte deneyimim oldu anakartın ses jackı bozuktu servise gönderdim hallettiler sağolsunlar arkasına attırıp göndermişler anakartı. B450m Gaming vardı büyük mosfet soğutuculu onu sattım Asus Prime a320 kullanmaya devam ettim. Geçenlerde Gigabyte a520 aldım 4400mhz ram destekli biraz kullandım kullandım. Daha sonra A320de olan çoğu özellikler olmadığını farkettim onu da iade ettim Gigabyte b450 gaming öldü, Gigabyte A520 4400mhz 4 slot ram destekli anakart öldü, ve ben yola hâlâ Asus Prime A320 ile devam ediyorum
ya asus öyle şuan benim takıldığım nokta arkadaşlar bu karta program için dediler canım sıkıldı ben ti ve asus olduğu için aldım oyun için aldım 5 6 yıl götürsün beni diye program kartına döndü olay ona sıkıldım biraz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,740
İsim
Mehmet Aslan

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed

KingDeViL

80+ Bronze
hocam direk nvidia dan almıyorlarmı cipsetleri nasıl farklı olabiliyor, özel üretimmi yaptırıyorlar acaba
Dostum ekran kartı cipsetten ibaret değil ki. Chipler nvidia ama roglarda daha fazla mosfet var. Elektrik güç akışı ile ilgili bir durum. Bende çok anlamıyorum. Kısaca daha performanslı.

Hydranoid

80+ Bronze
hocam direk nvidia dan almıyorlarmı cipsetleri nasıl farklı olabiliyor, özel üretimmi yaptırıyorlar acaba
Soğutucu farkı var silikon farkı var yani kel tofaş gibi düşün tofaşa yazılım atılmış gibi minik farklar olabiliyor. 90 derecedeki kart 1700mhz verir 70 derecedeki kart 1800mhz verir gibi düşün açıkçası ekran kartında hangi marka daha iyi soğutuyorsa o marka daha iyidir

KingDeViL

80+ Bronze
bir fark var mı acaba oyun için dicem mutlaka vardır o zamanda fiyar artıyor tabi
Benim sorduğum kişiler rog daha performanslı demişti. Belki o performans artışını biz hissedemeyiz. Bilgili arkadaşlar yanıtlarsa bizde öğreniriz :).

Hydranoid

80+ Bronze
ya asus öyle şuan benim takıldığım nokta arkadaşlar bu karta program için dediler canım sıkıldı ben ti ve asus olduğu için aldım oyun için aldım 5 6 yıl götürsün beni diye program kartına döndü olay ona sıkıldım biraz
Şimdi hocam dert etmeyin bence performans farkı nasıl olur biliyor musun Asus Rog 140 fps verirken bu kart 137fps verebilir ama Rog 140 verirken bu kart 130 fps vermez arada uçurum olmaz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
benim aldığımla bu kart arasında hangisi iyi sence ya asus alacaktım ya da bunu ben asusu tercih ettim sende bir bakar mısın

Aman aman ventus almayın soğutması kötü 😁 MSI giriş karti zaten. 48bine 4090 satılıyordu vatanda 4070ti karta 30k vermem üstüne para ekler 48bine 4090 alırdım ama sizin ekleme gibi durumunuz yoksa bu kart dursun iade etmeyin zaten ortalama 28k fiyatı var kartların 👍

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Şimdi hocam dert etmeyin bence performans farkı nasıl olur biliyor musun Asus Rog 140 fps verirken bu kart 137fps verebilir ama Rog 140 verirken bu kart 130 fps vermez arada uçurum olmaz
ozaman sıkıntı yok kanka oyleyse bırsey olmaz kart ıyı ozaman

Hydranoid

80+ Bronze
Arkadaşlar genel fark soğutma ile ilgili diyebiliriz 4k çözünürlük altında oynayacaksanız en dandik model bile kurtarır sizi. Şimdi Msi Gaming X Msi in en üst tepe modeli Asusun ise en üst modeli Rog serisi eğer o listede aklınızın kaldığı kart Msi Gamig X değil de başka bir modelse düşünmenize gerek yok bu kartla devam edin. İkisi arasında kaldıysanız kafanıza göre alın ikisi de üzmez ben baktığımda Msi ın saat hızı bu modelden düşüktü onun eksisi o. Bu kart ise 2.5 soğutma slotu kaplıyor o kart 3 veya daha fazla slot kaplıyorsa o da mantıklı olabilir

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Aman aman ventus almayın soğutması kötü 😁 MSI giriş karti zaten. 48bine 4090 satılıyordu vatanda 4070ti karta 30k vermem üstüne para ekler 48bine 4090 alırdım ama sizin ekleme gibi durumunuz yoksa bu kart dursun iade etmeyin zaten ortalama 28k fiyatı var kartların 👍
ya sen program felan dedın canımı sıktın benım :) diğer normal msı gıgabytten farkı olmaz demı bu kartın program kartı dedıgın ıcın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Selim
ya sen program felan dedın canımı sıktın benım :) diğer normal msı gıgabytten farkı olmaz demı bu kartın program kartı dedıgın ıcın
Hayır hocam performans daha iyi bile olabilir bu kartın 👍 program derken yani uygulama bakımından fazladan özellik eklemişler birde port sayısı fazla yani giga ya da msi karttan daha iyi bu ondan şüphe yok 😁 korkmayın yani soğutma ve performans olarak diğerlerinden iyidir 👍

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Hayır hocam performans daha iyi bile olabilir bu kartın 👍 program derken yani uygulama bakımından fazladan özellik eklemişler birde port sayısı fazla yani giga ya da msi karttan daha iyi bu ondan şüphe yok 😁 korkmayın yani soğutma ve performans olarak diğerlerinden iyidir 👍
bana bunlarla gel kanka neredeydın sımdıye kadar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,847
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom