Neler Yeni

asus rtx proart 4070 ti bilgisi olan var mı nasıl kart sizce

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
yani rbg li olması bırsey degıstırmıyor ozaman hanı onlar daha

hadı ınsallah bende de amd vardı gırdık böyle bır ıse 60 bınden olduk
Ben evlilik bekliyorum ondan sonra 4090 serisi costum dizicem 😄 şuan için idarelik ryzen 5 7500f aldım bende de 13k çıktı bu ay.

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Arkadaşlar genel fark soğutma ile ilgili diyebiliriz 4k çözünürlük altında oynayacaksanız en dandik model bile kurtarır sizi. Şimdi Msi Gaming X Msi in en üst tepe modeli Asusun ise en üst modeli Rog serisi eğer o listede aklınızın kaldığı kart Msi Gamig X değil de başka bir modelse düşünmenize gerek yok bu kartla devam edin. İkisi arasında kaldıysanız kafanıza göre alın ikisi de üzmez ben baktığımda Msi ın saat hızı bu modelden düşüktü onun eksisi o. Bu kart ise 2.5 soğutma slotu kaplıyor o kart 3 veya daha fazla slot kaplıyorsa o da mantıklı olabilir
bununla devam ozaman anladıgım kadarıyla fena kart degıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben evlilik bekliyorum ondan sonra 4090 serisi costum dizicem 😄 şuan için idarelik ryzen 5 7500f aldım bende de 13k çıktı bu ay.
Allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin
normalde ne iş yapıyorsun bilgisayar üzerine mi

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Performans kısmını hocalarım gayet iyi açıklamış zaten de bence bu kartın tasarımı-görünüşü mükemmel En şık bulduğum ekran kartı benim. ayrıca sonra ödeme ayrıcalığı da varmış iade edip başka kart almaya değmez bence

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
Performans kısmını hocalarım gayet iyi açıklamış zaten de bence bu kartın tasarımı-görünüşü mükemmel En şık bulduğum ekran kartı benim. ayrıca sonra ödeme ayrıcalığı da varmış iade edip başka kart almaya değmez bence
sağolsunlar yardımcı oldular aşağıdaki kart arasında fark var mı sence

Allah tamamına erdirsin

normalde ne iş yapıyorsun bilgisayar üzerine mi

bu kart nasıl sence arasında fark var mı

Arkadaşlar genel fark soğutma ile ilgili diyebiliriz 4k çözünürlük altında oynayacaksanız en dandik model bile kurtarır sizi. Şimdi Msi Gaming X Msi in en üst tepe modeli Asusun ise en üst modeli Rog serisi eğer o listede aklınızın kaldığı kart Msi Gamig X değil de başka bir modelse düşünmenize gerek yok bu kartla devam edin. İkisi arasında kaldıysanız kafanıza göre alın ikisi de üzmez ben baktığımda Msi ın saat hızı bu modelden düşüktü onun eksisi o. Bu kart ise 2.5 soğutma slotu kaplıyor o kart 3 veya daha fazla slot kaplıyorsa o da mantıklı olabilir

bak bu da var hangisi iyi sence

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
İşin teknik kısmından pek anlamıyorum hocam ama şubatta ödeme kampanyasından vazgeçmeye değer bir fark yoktur diye düşünüyorum çünkü enflasyon bir gerçek maalesef

krc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed
İşin teknik kısmından pek anlamıyorum hocam ama şubatta ödeme kampanyasından vazgeçmeye değer bir fark yoktur diye düşünüyorum çünkü enflasyon bir gerçek maalesef
bu kartıda aynı şubatta ödeden alabilrim

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum boşbeleş yorumlara çok takılmışsın, kart güzel şubatta'da da ödemeye başlayacakmışsın mis. 1 tane deli kuyua bir taş atıyor adamın geldiği noktaya bak şaka gibi. İstiyorsan amuda kaldır kartı, istiyorsan rander al, istiyorsan oyun oyna, istiyorsan kartla ekstra fanzetiler yap, İşini fazlasıyla görür dert etme.

Önüne gelen yorum atarsa her şeye sonuçları bu.

Top Bottom