Nquyen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,183
Kart kötü değil dostum giga ile karşılaştırma bile hahabana bunlarla gel kanka neredeydın sımdıye kadar![]()
Kart kötü değil dostum giga ile karşılaştırma bile hahabana bunlarla gel kanka neredeydın sımdıye kadar![]()
o zaman iyi Allah ıyı gunlerde dekullanmayı nasıp etsın ınsallahKart kötü değil dostum giga ile karşılaştırma bile haha![]()
Amin hocam AMD den kurtulursam bende aynı duyguları yaşayacağızo zaman iyi Allah ıyı gunlerde dekullanmayı nasıp etsın ınsallah![]()
yani rbg li olması bırsey degıstırmıyor ozaman hanı onlar dahao zaman iyi Allah ıyı gunlerde dekullanmayı nasıp etsın ınsallah![]()
hadı ınsallah bende de amd vardı gırdık böyle bır ıse 60 bınden oldukAmin hocam AMD den kurtulursam bende aynı duyguları yaşayacağız![]()
Ben evlilik bekliyorum ondan sonra 4090 serisi costum dizicemyani rbg li olması bırsey degıstırmıyor ozaman hanı onlar daha
hadı ınsallah bende de amd vardı gırdık böyle bır ıse 60 bınden olduk
bununla devam ozaman anladıgım kadarıyla fena kart degılArkadaşlar genel fark soğutma ile ilgili diyebiliriz 4k çözünürlük altında oynayacaksanız en dandik model bile kurtarır sizi. Şimdi Msi Gaming X Msi in en üst tepe modeli Asusun ise en üst modeli Rog serisi eğer o listede aklınızın kaldığı kart Msi Gamig X değil de başka bir modelse düşünmenize gerek yok bu kartla devam edin. İkisi arasında kaldıysanız kafanıza göre alın ikisi de üzmez ben baktığımda Msi ın saat hızı bu modelden düşüktü onun eksisi o. Bu kart ise 2.5 soğutma slotu kaplıyor o kart 3 veya daha fazla slot kaplıyorsa o da mantıklı olabilir
Allah tamamına erdirsinBen evlilik bekliyorum ondan sonra 4090 serisi costum dizicemşuan için idarelik ryzen 5 7500f aldım bende de 13k çıktı bu ay.
normalde ne iş yapıyorsun bilgisayar üzerine mibununla devam ozaman anladıgım kadarıyla fena kart degıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Allah tamamına erdirsin
sağolsunlar yardımcı oldular aşağıdaki kart arasında fark var mı sencePerformans kısmını hocalarım gayet iyi açıklamış zaten de bence bu kartın tasarımı-görünüşü mükemmel En şık bulduğum ekran kartı benim. ayrıca sonra ödeme ayrıcalığı da varmış iade edip başka kart almaya değmez bence
bununla devam ozaman anladıgım kadarıyla fena kart degıl
Allah tamamına erdirsin
normalde ne iş yapıyorsun bilgisayar üzerine mi
Arkadaşlar genel fark soğutma ile ilgili diyebiliriz 4k çözünürlük altında oynayacaksanız en dandik model bile kurtarır sizi. Şimdi Msi Gaming X Msi in en üst tepe modeli Asusun ise en üst modeli Rog serisi eğer o listede aklınızın kaldığı kart Msi Gamig X değil de başka bir modelse düşünmenize gerek yok bu kartla devam edin. İkisi arasında kaldıysanız kafanıza göre alın ikisi de üzmez ben baktığımda Msi ın saat hızı bu modelden düşüktü onun eksisi o. Bu kart ise 2.5 soğutma slotu kaplıyor o kart 3 veya daha fazla slot kaplıyorsa o da mantıklı olabilir
bu kartıda aynı şubatta ödeden alabilrimİşin teknik kısmından pek anlamıyorum hocam ama şubatta ödeme kampanyasından vazgeçmeye değer bir fark yoktur diye düşünüyorum çünkü enflasyon bir gerçek maalesef