Neler Yeni

Asus RX 460 DUAL OC Wattman hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Kurtcu
Kolay gelsin iyi forumlar öncelikle eski ilgim kalmadığı için bilgisayarımı satıp eski sistemime geri dönüş yaptım format attım son sürüm whql driver yükledim lakin sürekli wattman hatası alıyorum Chrome olsun ana ekran olsun 5 senedir hiç kullanılmadı bilgisayar önceden böyle bir hata aldığımı hatırlamıyorum yardımcı olabilicek varmı.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
HasHoca
Kolay gelsin iyi forumlar öncelikle eski ilgim kalmadığı için bilgisayarımı satıp eski sistemime geri dönüş yaptım format attım son sürüm whql driver yükledim lakin sürekli wattman hatası alıyorum Chrome olsun ana ekran olsun 5 senedir hiç kullanılmadı bilgisayar önceden böyle bir hata aldığımı hatırlamıyorum yardımcı olabilicek varmı.
Hocam en son driver deil en uygun driverı indirmeniz lazım .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,698
İsim
Hacı
hangi sürümü kurdun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ümit Öztürk
güç kaynağında sorun olabilir 5 sene inaktif kalmış

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,698
İsim
Hacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Kurtcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ferhat Kurtcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Radeon ayarlarından saat hızını 775mhz sabitleyip güç limitini %12 arttırdım şuan için sorun yok gibi alternatif bir çözüm bulana kadar sanırım tam performanslı kullanamayacağım.

Top Bottom