Neler Yeni

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesi ile Hem Çekirdek Hem Bellek Frekansını Yükseltme

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
@SpyLane ilk başta ekran kartı sürücüsünü güncelliyorsun, sonra sürüm 1 vBios u kurup yeniden başlatıyorsun ardından sürüm 2 vBios kuruyorsun ve gene yeniden başlıyor sistem. Sonrasında yeniden format atıyorsun işlem tamamlanıyor. Ben yeni yaptım bu şekilde.
Hocam sistemi cuma günü kuracağım. Bana yardımcı olur musunuz. Sistem geldi lakin soğutucu bekliyorum. Onuda montajını yaptıktan sonra sistemi kurmaya başlayacağım. neler yapmam gerektiğini söylerseniz cok sevinirim.

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
@SpyLane ilk başta ekran kartı sürücüsünü güncelliyorsun, sonra sürüm 1 vBios u kurup yeniden başlatıyorsun ardından sürüm 2 vBios kuruyorsun ve gene yeniden başlıyor sistem. Sonrasında yeniden format atıyorsun işlem tamamlanıyor. Ben yeni yaptım bu şekilde.
Hocam ekran kartı güncellemesini nasıl yapacağım ilk defa amd kullanıyorum radeon software ı indirdim fakat ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim ?

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Abdullah Abi yakın zamanda sistem gelecek mi ona göre da2 alacağım ??

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Hocam ekran kartı güncellemesini nasıl yapacağım ilk defa amd kullanıyorum radeon software ı indirdim fakat ekran kartımı nasıl güncelleyeceğim ?

dsotum bu siteye gir işletim sistemini seç ordan vga driver yazanı indir yükle.

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş

Nikmikyok

80+

Ekler

• faaa.png
    faaa.png
    58.5 KB · Hit: 79

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Anakart modelini söylersen diğer driverlar için de yardımcı olurum
Hocam şimdi gördüm 20,2,2 atmışsınız ama üstüne 2 tane daha var en güncelini indirmek gerekmez mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılımını indirdiyseniz içersinde sürücüsüde olmalı kurmuşsunuzdur muhtemelen bunu öğrenmek için arama satırına aygıt yöneticisi yazın oradan görüntü bağdaştırıcılarına tıklayıp bakın.
Eğer bbu şekilde değilse https://www.Asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/HelpDesk_Download/ buradan 630mb lik ekran kartı sürücüsünü indirin ve kurun.
Hocam evet öyle fakat yine hata veriyor

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Hocam şimdi gördüm 20,2,2 atmışsınız ama üstüne 2 tane daha var en güncelini indirmek gerekmez mi ?

hayır 20.2.2 atmadım attığım linke tıkladın. işletim sistemini windows 10 seçtin sonra vga driver yazan yerde 19.50.19.19 sürüm sayısı olan 630 mb lik var onu indirip kuracaksın. 20.2.2 nerden çıktı ss atabilir misin?

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
hayır 20.2.2 atmadım attığım linke tıkladın. işletim sistemini windows 10 seçtin sonra vga driver yazan yerde 19.50.19.19 sürüm sayısı olan 630 mb lik var onu indirip kuracaksın. 20.2.2 nerden çıktı ss atabilir misin?
Evet hocam aynen bu şekilde bende amd son sürüm yüklü bunu açınca eski sürümü yüklüyor.

yazılımını indirdiyseniz içersinde sürücüsüde olmalı kurmuşsunuzdur muhtemelen bunu öğrenmek için arama satırına aygıt yöneticisi yazın oradan görüntü bağdaştırıcılarına tıklayıp bakın.
Eğer bbu şekilde değilse https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/HelpDesk_Download/ buradan 630mb lik ekran kartı sürücüsünü indirin ve kurun.
Hocam ekran kartı bios eski sürümde yaşadığım hata "your graphic card no need to update" ekran kartınızı güncellemenize gerek yok diyor acaba direkt ikinciyi mi denesem ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    27.6 KB · Hit: 71
  • ds.png
    ds.png
    235 KB · Hit: 72

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Evet hocam aynen bu şekilde bende amd son sürüm yüklü bunu açınca eski sürümü yüklüyor.

Hocam ekran kartı bios eski sürümde yaşadığım hata "your graphic card no need to update" ekran kartınızı güncellemenize gerek yok diyor acaba direkt ikinciyi mi denesem ?
Radeon softwarede ekran kartları kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Bir de ilk resimdeki sürücüyü nerden indirdin?

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Radeon softwarede ekran kartları kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Bir de ilk resimdeki sürücüyü nerden indirdin?
Hocam amd driver yazdım Google a ve direkt sitesinden program indirdim.
Sence ben şimdi ne yapmalıyım ? İkinci resimdeki yer normal mi işaretlediğim ?

Ekler

• dssdds.png
    dssdds.png
    173.3 KB · Hit: 69
  • sadsdasdadas.png
    sadsdasdadas.png
    186.1 KB · Hit: 69
Top Bottom