60 v-sync kapalı vinyeti nerden kapatırımVinyet veya vsync açıksa kapat ikisinden biri kısıtlıyor fpsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör kaç Hz bide
Keşke CS go kalsaydı en sevdiğim oyunu adam akıllı oynayamamak üzücüCS2 sıkıntılı bir oyun 3060 ile 120fps aldığım olmuştu.
Oyun ayarlarında varmı kontrol ettinmi olmayadabilir uzun süredir oynamıyorum60 v-sync kapalı vinyeti nerden kapatırım
Monitörün 60hz 100 fps bile alsan 60 algilarsin çok takma kafaya bence ama 60 alması normal değil işte60 v-sync kapalı vinyeti nerden kapatırım
Keşke CS go kalsaydı en sevdiğim oyunu adam akıllı oynayamamak üzücü
2 gün sonra monitör almaya gidicem knk derdim o yüzdenOyun ayarlarında varmı kontrol ettinmi olmayadabilir uzun süredir oynamıyorum
Monitörün 60hz 100 fps bile alsan 60 algilarsin çok takma kafaya bence ama 60 alması normal değil işte
amd yazılımındaki fps sınırlamaya bakın bide2 gün sonra monitör almaya gidicem knk derdim o yüzden
Oyun ayarlarında yokmuş baktım
Direk pc ayarlarında falanda bı sıkıntı olabilir emin değilim bilgili arkadaşlar bakar2 gün sonra monitör almaya gidicem knk derdim o yüzden
Oyun ayarlarında yokmuş baktım
anakartımda bazı sıkıntılar var 2. Ram slotu çalışmıyor normal şekilde biosa giremiyorum ancak shift basıp yeniden başlat yaparak giriyorum bios da bir ayarı değiştirince hiç bir şekilde kaydederek çıkamıyorum anakart sıkıntılı malum acaba parçaları yeterince verimli çalıştıramıyor olabilir mi çünkü hem ekran kartı hem işlemci %50-60 civarında çalışması normal değil gibiCS2 sıkıntılı bir oyun 3060 ile 120fps aldığım olmuştu
Yok hocam o kapalı zaten sınırlama yok yere bakınca falan 70 küsüre çıkıyoramd yazılımındaki fps sınırlamaya bakın bide
Anakartta bazı sıkıntılarım var alakasını bilmiyorum ama ondan şüpheliyim 2 mesaj önce anlattım bakın istersenizDirek pc ayarlarında falanda bı sıkıntı olabilir emin değilim bilgili arkadaşlar bakar
Yüzde yüz anakartta sorun var emin oldum, yere bakınca 60 üzerine çıkıyorsa ayarlarda bı sorun yoktur,bence bilgisayarcıda veya bı arkadaşın pcsinde çift ram slotu ile dene dual channel etkili olur.anakartımda bazı sıkıntılar var 2. Ram slotu çalışmıyor normal şekilde biosa giremiyorum ancak shift basıp yeniden başlat yaparak giriyorum bios da bir ayarı değiştirince hiç bir şekilde kaydederek çıkamıyorum anakart sıkıntılı malum acaba parçaları yeterince verimli çalıştıramıyor olabilir mi çünkü hem ekran kartı hem işlemci %50-60 civarında çalışması normal değil gibi
Yok hocam o kapalı zaten sınırlama yok yere bakınca falan 70 küsüre çıkıyor
Anakartta bazı sıkıntılarım var alakasını bilmiyorum ama ondan şüpheliyim 2 mesaj önce anlattım bakın isterseniz
Veya imkan varsa yeni anakart al anakartın hiç güven vermedi.Yüzde yüz anakartta sorun var emin oldum, yere bakınca 60 üzerine çıkıyorsa ayarlarda bı sorun yoktur,bence bilgisayarcıda veya bı arkadaşın pcsinde çift ram slotu ile dene sual channel etkili olur.
Ama anakart olunca da diğer oyunlarda da aynı problem olmaz mı diye aklıma geliyor kafam çok karışık bakalım şimdi CS iniyor tekrar ona göre anakart alıcam ki anakart alsam güzel olur zaten bir süre 8 GB ramle idare etme düşüncem vardı komple sistemi yenileyen kadar birkaç ay sonrasınaYüzde yüz anakartta sorun var emin oldum, yere bakınca 60 üzerine çıkıyorsa ayarlarda bı sorun yoktur,bence bilgisayarcıda veya bı arkadaşın pcsinde çift ram slotu ile dene dual channel etkili olur.
Veya imkan varsa yeni anakart al anakartın hiç güven vermedi.
8gb ram çok az geldi birde öbür oyunlarda anormallik varmı yoksa normalmiAma anakart olunca da diğer oyunlarda da aynı problem olmaz mı diye aklıma geliyor kafam çok karışık bakalım şimdi CS iniyor tekrar ona göre anakart alıcam ki anakart alsam güzel olur zaten bir süre 8 GB ramle idare etme düşüncem vardı komple sistemi yenileyen kadar birkaç ay sonrasına
2. El 1000 civarına var anakartlar direk alabilirim deYüzde yüz anakartta sorun var emin oldum, yere bakınca 60 üzerine çıkıyorsa ayarlarda bı sorun yoktur,bence bilgisayarcıda veya bı arkadaşın pcsinde çift ram slotu ile dene dual channel etkili olur.
Veya imkan varsa yeni anakart al anakartın hiç güven vermedi.
Öbür oyunlar normal valo ful ayarlar 200 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam pubg yüksek ayarlar 60-70 forza yine yüksek 60 civarı8gb ram çok az geldi birde öbür oyunlarda anormallik varmı yoksa normalmi
Anakartın zamanla eğilmiştir lga işlemci soketinde ram pinleri temas etmiyor kronik sorun . Sorun anakartı geri düzleştirerek çözülüyor .anakartımda bazı sıkıntılar var 2. Ram slotu çalışmıyor normal şekilde biosa giremiyorum ancak shift basıp yeniden başlat yaparak giriyorum bios da bir ayarı değiştirince hiç bir şekilde kaydederek çıkamıyorum anakart sıkıntılı malum acaba parçaları yeterince verimli çalıştıramıyor olabilir mi çünkü hem ekran kartı hem işlemci %50-60 civarında çalışması normal değil gibi
Başta anakartta sorun var dedimde diğer oyunlarda fpsin yüksek acaba csde optimizasyon sorunu falan mı var geçici olarak2. El 1000 civarına var anakartlar direk alabilirim de
Öbür oyunlar normal valo ful ayarlar 200 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam pubg yüksek ayarlar 60-70 forza yine yüksek 60 civarı