Neler Yeni

ASUS RX 580 DUAL OC DALGALANMA

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
Arkadaşlar bu gün yaklaşık 1-2 saattir böyle arka planda çalışan hiçbir şey yok ,yeniden başlatmayı da denedim %100-%0 oluyor düşüp düşüp çıkıyor sürekli. Psu nun sesinden anladım be nde çıkıp çıkıp düşünce psu yu yüke sokuyor neden kaynaklı olabilir bu durum.
dalga.jpg

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Arkadaşlar bu gün yaklaşık 1-2 saattir böyle arka planda çalışan hiçbir şey yok ,yeniden başlatmayı da denedim %100-%0 oluyor düşüp düşüp çıkıyor sürekli. PSU nun sesinden anladım be nde çıkıp çıkıp düşünce PSU yu yüke sokuyor neden kaynaklı olabilir bu durum.Alıntıyı görüntüle
Virüs olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Kapsamşı tarama yaptırdım bir kaç şeyi temizledi ama aynı şekilde izlemeye deveam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapsamlı tarama yaptırdım bir kaç şeyi temizledi ama aynı şekilde izlemeye devam ediyor.
Virüs gözükmemiştw olabilir biraz daha araştr düzeltemezsen formatla kanka

Merve

80+ Bronze
Kapsamşı tarama yaptırdım bir kaç şeyi temizledi ama aynı şekilde izlemeye deveam ediyor.

Kapsamlı tarama yaptırdım bir kaç şeyi temizledi ama aynı şekilde izlemeye devam ediyor.
Kaspersky anti virüs programı indirip tüm herşeyi yap ve bilgisayarına oyun hileleri falan indirme

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Yok hocam ya virüsle alakası yok durumun malaesef amd böyle ve herkeste böyle bu durum yazılımsal hata yani :D Kasmayın kendiniz kart 100de 100 olup inmiyor malesef yazılım kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam ya virüsle alakası yok durumun malaesef amd böyle ve herkeste böyle bu durum yazılımsal hata yani :D Kasmayın kendiniz kart 100de 100 olup inmiyor malesef yazılım kötü
Başkan bu dediğin pek mantıklı değil yav 6-7 ay oldu alalı şimdi mi bozuldu yazılımı mantıklı mı sence :D

Merve

80+ Bronze
Kanka bide o driver booster falan sil onu ne ölye game booster onlar kullanılmaz hele driverbooster abdullah abi falan önermiyor

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Başkan bu dediğin pek mantıklı değil yav 6-7 ay oldu alalı şimdi mi bozuldu yazılımı mantıklı mı sence :D
Valla kardeşim sende durum nasıl bu hale gelmiş anlamadım ama bizde hep böyleydi yani bir tek bende de değil bununla ilgili konular açıldı konuşuldu. İstediğin virüs taramasını yap hatta format at bu durum böyle yani :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
Kanka bide o driver booster falan sil onu ne ölye game booster onlar kullanılmaz hele driverbooster abdullah abi falan önermiyor
onu driver güncellemek için değil başka bir şey için indirdim kankam güncel olmayan driverı bulup manuel güncelliyorum o işe yarıyor

Valla kardeşim sende durum nasıl bu hale gelmiş anlamadım ama bizde hep böyleydi yani bir tek bende de değil bununla ilgili konular açıldı konuşuldu. İstediğin virüs taramasını yap hatta format at bu durum böyle yani :D
Usta belki model model farkediyor olabilir ama 6-7 aydır kullanıyorum ben ilk defa böyle bir şey oldu hemen ilk sorunda yaaauv amd de sıkıntı deyip çözüm aramazsak öyle kalmaya da devam eder demi

Kankam kartı düzelttim ben bir şekilde sen de de öyle bir sorun varsa bir bak istersen yazılım deyip kolaya kaçma :D

Son düzenleme:
Top Bottom