Neler Yeni

ASUS RX 580 DUAL OC DALGALANMA

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
onu driver güncellemek için değil başka bir şey için indirdim kankam güncel olmayan driverı bulup manuel güncelliyorum o işe yarıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta belki model model farkediyor olabilir ama 6-7 aydır kullanıyorum ben ilk defa böyle bir şey oldu hemen ilk sorunda yaaauv amd de sıkıntı deyip çözüm aramazsak öyle kalmaya da devam eder demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankam kartı düzelttim ben bir şekilde sen de de öyle bir sorun varsa bir bak istersen yazılım deyip kolaya kaçma :D
Nasıl düzelttin abi valla ben de düzelteyim madem öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
Nasıl düzelttin abi valla ben de düzelteyim madem öyle
Bilgisayarı güvenli modda çalıştır güvendiğin bir virüs koruma programıyla temizle .Sonra kapat bilgisayarı komple gelen elektriği kes bir 2-3 dk bekle aç bu yolu izledim direk olarak düzeldi .

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Bilgisayarı güvenli modda çalıştır güvendiğin bir virüs koruma programıyla temizle .Sonra kapat bilgisayarı komple gelen elektriği kes bir 2-3 dk bekle aç bu yolu izledim direk olarak düzeldi .
Hocam format atsam direkt ? Acaba düzelir mi ? Bir de 20.5.1 adrenalin kullanıyorum sizin driver sürümüz nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail Alpay
Hocam format atsam direkt ? Acaba düzelir mi ? Bir de 20.5.1 adrenalin kullanıyorum sizin driver sürümüz nedir
20.5.1 kardeşim benim de güncel sürüm anakartla alakalı olabilir mi bilmiyorum ama yakın zaman bios da güncelledim format kesin çözüm olur gibi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,572
Üyeler
163,014
Son üye
MarcoX2
Top Bottom