Neler Yeni

Yardım Asus RX 6700 XT OC model problemleri GG AMD

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada
. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum

rtxcan

80+ Bronze
Birçok bu şekilde hata alanı gördüm Asus 6700xt modeli, bence AMD'nin yazılımsal hatalarından biri, ekran kartların driverlarını güncelleyin bir hocam.
(tek gerçek nvidea)

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Arkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada
. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum
Flash bellek mantığı güzel fikirmiş, ben de kullanırım bu fikri. Gönder direkt değişim sağlasınlar.

LethaX

80+ Bronze
Gönder garantiye Asus halledecek mi bakalım kafanı yorma boşuna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birçok bu şekilde hata alanı gördüm Asus 6700xt modeli, bence AMD'nin yazılımsal hatalarından biri, ekran kartların driverlarını güncelleyin bir hocam.
(tek gerçek nvidea)
Dimi gidip bu fiyata Rtx 3060 alsaydı 6700XT yerine hemde dual 😅

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(tek gerçek nvidea)
Son sürümde hocam ya

Flash bellek mantığı güzel fikirmiş, ben de kullanırım bu fikri. Gönder direkt değişim sağlasınlar.
Başka çarem kalmadı. Asus olumsuz da konuşmuyor çok zorladım kendimi denemek için ama yıldım artık

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Senin bu kartta yüzün gülmeyecek cidden, bana kalırsa iade için uğraş, bayadır problem yaşıyorsun çünkü.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Son sürümde hocam ya

Başka çarem kalmadı. Asus olumsuz da konuşmuyor çok zorladım kendimi denemek için ama yıldım artık
Asus tuf 6700xt mi?

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Kanka allah senin cezanı vermesin ramlerde de problem yaşadım :D

Hayır Asus Dual hocam ya
Dual modelleri problemli oluyor almayın diyorlar ne kadar doğru bilemem de bence iade edin üstüne ekleme yapıp düzgün bir model alın

SadeceSeyf

80+ Gold

SadeceSeyf

80+ Gold
Top Bottom