Oyunlara girerken veya alt+tab yaptığım zamanlarda siyah ekran geliyor ve sürücü yüklerken ekran kapınıp açılınca gelen ses geliyor ve öyle kalıyor bende reset atıyorum veya kapatıp açıyorum. Açıldığı ekran kartı sürücü silinmiş bir şekilde açılıyor kartı alalı 2 hafta oldu ve 2 haftadır bu sorun var.
DDU ile sürücü sildim bir kaç farklı versiyon denedim.
Ekran kartının volt düşürdüm. Fanları arttırdım. Zaten ekran kartı 60 dereceyi zor görüyor.
Son olarak bu Kartı 2k kartı benim monitör 1080p olduğu için yapıyor olabilir mi ? VSR açıp 2k getiriyorum görüntü ama gene oluyor.
Sizce 2k monitör de bu sorun devam eder mi veya kartı geri iadeye mi göndersem ?
Sistem
Ryze 5 3600 4.3 ghz stabil oc, 16 gb 3200 mhz ram, msi b550 gaming plus asus dual rx6700 xt
DDU ile sürücü sildim bir kaç farklı versiyon denedim.
Ekran kartının volt düşürdüm. Fanları arttırdım. Zaten ekran kartı 60 dereceyi zor görüyor.
Son olarak bu Kartı 2k kartı benim monitör 1080p olduğu için yapıyor olabilir mi ? VSR açıp 2k getiriyorum görüntü ama gene oluyor.
Sizce 2k monitör de bu sorun devam eder mi veya kartı geri iadeye mi göndersem ?
Sistem
Ryze 5 3600 4.3 ghz stabil oc, 16 gb 3200 mhz ram, msi b550 gaming plus asus dual rx6700 xt