Neler Yeni

Asus Rx 6700 xt siyah ekran veriyor ve sürücüyü siliyor.

Akif77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Akif Yazıcıoğlu
Oyunlara girerken veya alt+tab yaptığım zamanlarda siyah ekran geliyor ve sürücü yüklerken ekran kapınıp açılınca gelen ses geliyor ve öyle kalıyor bende reset atıyorum veya kapatıp açıyorum. Açıldığı ekran kartı sürücü silinmiş bir şekilde açılıyor kartı alalı 2 hafta oldu ve 2 haftadır bu sorun var.

DDU ile sürücü sildim bir kaç farklı versiyon denedim.
Ekran kartının volt düşürdüm. Fanları arttırdım. Zaten ekran kartı 60 dereceyi zor görüyor.

Son olarak bu Kartı 2k kartı benim monitör 1080p olduğu için yapıyor olabilir mi ? VSR açıp 2k getiriyorum görüntü ama gene oluyor.
Sizce 2k monitör de bu sorun devam eder mi veya kartı geri iadeye mi göndersem ?
Sistem
Ryze 5 3600 4.3 ghz stabil oc, 16 gb 3200 mhz ram, msi b550 gaming plus asus dual rx6700 xt

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1.8 MB · Hit: 86

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
Oyunlara girerken veya alt+tab yaptığım zamanlarda siyah ekran geliyor ve sürücü yüklerken ekran kapınıp açılınca gelen ses geliyor ve öyle kalıyor bende reset atıyorum veya kapatıp açıyorum. Açıldığı ekran kartı sürücü silinmiş bir şekilde açılıyor kartı alalı 2 hafta oldu ve 2 haftadır bu sorun var.

DDU ile sürücü sildim bir kaç farklı versiyon denedim.
Ekran kartının volt düşürdüm. Fanları arttırdım. Zaten ekran kartı 60 dereceyi zor görüyor.

Son olarak bu Kartı 2k kartı benim monitör 1080p olduğu için yapıyor olabilir mi ? VSR açıp 2k getiriyorum görüntü ama gene oluyor.
Sizce 2k monitör de bu sorun devam eder mi veya kartı geri iadeye mi göndersem ?
Sistem
Ryze 5 3600 4.3 ghz stabil oc, 16 gb 3200 mhz ram, msi b550 gaming plus asus dual rx6700 xt
6700 xt başkalarıda bu hatayı almış 6700 serisindemi sorun var acaba

Akif77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Akif Yazıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ben sorunu format attım ve readion pro sürücüyü kurdum yaklaşık 1 haftadır şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım.
ddu ile silmek vb işlemler işe yaramıyor pek çünkü 6000 serisi kartlar genelde pro sürücüler kullanılıyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlar ben sorunu format attım ve readion pro sürücüyü kurdum yaklaşık 1 haftadır şükürler olsun ki hiçbir sorun yaşamadım.
ddu ile silmek vb işlemler işe yaramıyor pek çünkü 6000 serisi kartlar genelde pro sürücüler kullanılıyor.
Normal sürümü kurup Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri kısmından güç düğmelerinin yapacaklarını seçin kısmından Hızlı başlatmayı kapatıp deneyebilirsin. Sürücünün çökmesini RAM'lerde tetikliyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,017
Üyeler
165,623
Son üye
Bahattin Demir1
Top Bottom