🔥İndirim Asus RX 7900 XT Tuf Gaming O20G-GAMING GDDR6 - 27481 ₺

Bakın eğer şunları yapma amacınız varsa
1-) yayın açacağım
2-) yazılımı iyi herhangi sorun yaşamam dlss 3.0 kullanıcağım rtx kullanacağım
3-)2. elde rahat satarım dersen nvidia alıcaksın

Sadece oyun oynayacağım başka bir amacım yok dersen amd alıp geç.

Gidip sadece saf guce bakmayın dlss her oyunda var artık ve dlssı niye yabana atılıyor anlamadım.
Nvida alıp saf güçmü kullanılcak.

Reis konudan bağımsız. 3080Tİ rakibi 4xxx serisin de hangisi ? Almayacağım için 4000 serisi kartlara pek bakmadım.
4070den güçlü 4070ti'dan güçsüz 2sinin arası gibi bir şey bildiğim kadarıyla dlss hariç

AMD: Saf güç
NVIDIA: Stratejik Güç

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar aynı kartı pulse versiyonunu 7-8 ay önce almıştım 21k ya 6 taksit 3 ay ertelemeli.
4 K için aldım ve bir çok oyunu 4k olarak oynadım hiçbir oyunda 4k da fps nin 80 altına indiğini görmedim (işlemciyi değiştirdikten sonra). Hatta ne kadar etkisi vardır bilmem ama quest 3 te alıp vr half life oynadım bir sorun yaşamadım.

Nvidia tarafındaki kartları yıllardır kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama kardeşim 3070ti kullanıcısı ve bize geldiğinde arada 4k oyun atar benim pc den her seferinde kartın iyi olduğunu dile getirir.

Amd tarafından kart alacaksanız nvidia ile bir çok karşılaştırmaları var youtube da oradan bakarak karar verin. Çünkü en son Amd gtx serisi kullanmış insanlar Amd nin şu su kötü bu su kötü diye Nvidia ya fanboy luk yapıyorlar. Açıkçası çok prof bir kullanıcı değilim ama şimdiye kadar yazılımda yada farklı bir konuda sorun yaşamadım. işlemci soran arkadaşların bilgisi olması için ilk zamanlar 5700x işlemcim vardı arada darboğaz yapıyordu. 5800x3D alarak sorunu çözdüm. Ama tekrar şunu belirteyim sürekli 4k oyun oynuyorum 1080p performansını hiç bilmiyorum!
Psu olarak core reactor gold 750w var. Monitörüde kartla birlikte almıştım Dell G3223Q 32

Geri