Neler Yeni

Yardım ASUS RX6600 gıcık bızt bızt sesi

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
merhaba dostlar son günlerde bilgisayarı dinlerken fark ettim bu sesi önceden yoktu diye biliyorum bilgisayarın çalışmasında bir sıkıntı yok gibi ama çok rahatsız edici bir ses asus destekle konuştum bana mail falan atıp kaydolun dediler ama hiçbirşey anlamadım asusun sitesinde şifrede kabul etmiyor zaten koyduğum şifrelerde uyumlu olmadığını söylüyor lütfen yardım edin scrolu kaydırırken veya ekranda hareketlilik oldumu sürekli bu rahatsız edici ses geliyor duyamazsanız kulaklıkla dinlemenizi öneririm.

Reav

80+ Silver
merhaba dostlar son günlerde bilgisayarı dinlerken fark ettim bu sesi önceden yoktu diye biliyorum bilgisayarın çalışmasında bir sıkıntı yok gibi ama çok rahatsız edici bir ses asus destekle konuştum bana mail falan atıp kaydolun dediler ama hiçbirşey anlamadım asusun sitesinde şifrede kabul etmiyor zaten koyduğum şifrelerde uyumlu olmadığını söylüyor lütfen yardım edin scrolu kaydırırken veya ekranda hareketlilik oldumu sürekli bu rahatsız edici ses geliyor duyamazsanız kulaklıkla dinlemenizi öneririm.
coil whine normal.

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ares Blackrosa
Pek belli olmuyor ya da ben duyamadım ama büyük ihtimalle Coil Whine, ses yapmak dışında bir sıkıntısı/bir zararı yok.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun sevdiğim yanı soğutması çok iyi şuan fan bile çalıştırmıyor ama bu gibi seslere çok takıntılıyım kulaklık takmadığımda çok rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaklaştırınca fan sesini aldığı için daha fazla yaklaştıramıyorum

sanki böyle makaralı oltada çekersin ya o bızt bızt sesi geliyor

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
bazen undervolt ile düzelebiliyor ama en iyisi kafaya takmamak çünkü çok da önemli bişey değil eğer duymak istersen kesin duyarsın duymamayı istemen lazım benim 6700xtde de var fps limitliyorum ses gidiyor ya da çok azalıyor bi yerden sonra boşvermek en iyisi

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen undervolt ile düzelebiliyor ama en iyisi kafaya takmamak çünkü çok da önemli bişey değil eğer duymak istersen kesin duyarsın duymamayı istemen lazım benim 6700xtde de var fps limitliyorum ses gidiyor ya da çok azalıyor bi yerden sonra boşvermek en iyisi
valla kardeşim kullanırken çok takmıyor hatta ilk başta duymadı bile ama ben duymaya başladığımdan beri duymamayı başaramıyorum çok takıntılıyım garanti müdahale ediyorsa elimden geleni yapmaya çalışırım.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Asım
Aynısı bende de var. Kulaklığa da geliyor ses anlamadım :D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Aynısı bende de var.
coilwhine var diyenleri görmüştüm yorumlarda alırken ama takmamıştım, sonradan olabilceğini hiç düşünmedim asus diye güvenmiştim baya

az önce denedim voltajı düşürmeyi ama malesef aynı :(

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Asım
coilwhine var diyenleri görmüştüm yorumlarda alırken ama takmamıştım, sonradan olabilceğini hiç düşünmedim asus diye güvenmiştim baya

az önce denedim voltajı düşürmeyi ama malesef aynı :(
Benimki AsRock

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
o zaman galiba direkt fabrikadan çıkarken böyle bir sıkıntı oluyor, asusta karışmaz gibime geliyor

sıkıntı amd de sanırsam

sorunu çözsem şöyle bir rahatlık gelecek

Son düzenleme:

leica

80+
o zaman galiba direkt fabrikadan çıkarken böyle bir sıkıntı oluyor, asusta karışmaz gibime geliyor

sıkıntı amd de sanırsam

sorunu çözsem şöyle bir rahatlık gelecek
AMD'nin konuyla alakası yok. Partner firmaların (ASUS,MSI...) bileşen seçimi ile alakalı. Çoğu kartta da mevcut zaten. Elimden 20 tane GPU geçtiyse ikisi hariç hepsinde bir dereceye kadar mevcuttu. Bobin cızırtısı maalesef birçok firma tarafından kusur olarak kabul edilmiyor. O yüzden çözüme ulaşmanız biraz zor.

Top Bottom