Merhaba, asus'un öyle bir kampanyası vardı. Kampanyayı bir türlü bulamadım, biliyorsanız link atabilir misiniz? Konusu açılmıştı.
Diyelim sistemde Asus ekran kartı var olur mu acabaOYUNUNU SEN SEÇ - Game Bundle Sales Promotion|ASUS Turkey
Kampanya dahilinde bir ASUS ürünü satın alın ve seçkin oyunlarımızdan birini tercih edin Kampanya Süresi: 16 Mayıs - 10 Temmuz 2022 Kod Kullanma Süresi: 30 Mayıs - 24 Temmuz 2022www.asus.com
Peki katılım ne zaman başlayacak tam olarak, onu algılayamadım.OYUNUNU SEN SEÇ - Game Bundle Sales Promotion|ASUS Turkey
Kampanya dahilinde bir ASUS ürünü satın alın ve seçkin oyunlarımızdan birini tercih edin Kampanya Süresi: 16 Mayıs - 10 Temmuz 2022 Kod Kullanma Süresi: 30 Mayıs - 24 Temmuz 2022www.asus.com
Geçerli ürünler kısmında ekran kartı göremedim. Daha çok anakartlar ve kulaklıklarla katılabiliyorsunuz.Diyelim sistemde Asus ekran kartı var olur mu acaba
Şu an katılım sağlayabiliyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Kodlar ise 30 Mayıs'tan sonra dağıtılmaya başlayacakmış.Peki katılım ne zaman başlayacak tam olarak, onu algılayamadım.
konusu,Merhaba, asus'un öyle bir kampanyası vardı. Kampanyayı bir türlü bulamadım, biliyorsanız link atabilir misiniz? Konusu açılmıştı.