Hiç biri. Bütçe nedir?Asus rog strix scope deluxe almak istiyorum ama üründe iki tane switch seçeneği var cherry mx ve asus nx olarak. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Hocam ürün garantiden geliyor 3 seçenek sundular logitech g pro. Ve başlıkta yazan modeller. Logitech i blue switch olduğu için tercih etmiyorum elimde bu seçenekler tek kaldı.Hiç biri. Bütçe nedir?
Nx iyidirHocam ürün garantiden geliyor 3 seçenek sundular logitech g pro. Ve başlıkta yazan modeller. Logitech i blue switch olduğu için tercih etmiyorum elimde bu seçenekler tek kaldı.
Pardon hocam bildirim gelmedide. Hocam ben mx düşünüyordum ama ikisinden birini alsam diğerini almadım diye pişman edecek seviyede fark yok değilmi aralarından(umrumda saçma sapan bir cümle kurmamışımdır.)Nx iyidir
günlük kullanım için mx iyidirPardon hocam bildirim gelmedide. Hocam ben mx düşünüyordum ama ikisinden birini alsam diğerini almadım diye pişman edecek seviyede fark yok değilmi aralarından(umrumda saçma sapan bir cümle kurmamışımdır.)
asusun kendi switch leri daha yeni versiyon hocam net ayrıntı bilmiyorum ama ben kullanıyorum gayet iyi tepkileri wsMx ile nx arasında bir fark varmıki hocam?
kahkaha attım la ne bu arabamı günlük kullanım için iyidir diyongünlük kullanım için mx iyidir
senin hayatın oyundan ibaret olduğu için anlamayıp kahkaha atman normaldir aslan parçasıasusun kendi switch leri daha yeni versiyon hocam net ayrıntı bilmiyorum ama ben kullanıyorum gayet iyi tepkileri ws
Mesaj otomatik birleştirildi:
kahkaha attım la ne bu arabamı günlük kullanım için iyidir diyon
aslan parçası mısenin hayatın oyundan ibaret olduğu için anlamayıp kahkaha atman normaldir aslan parçası
yani küçüksün birazaslan parçası mı
hayatım senin gibi değişik insan içine çıkamayacak insalarla uğraşarak geçiyor. Hayatım yazışmalarla tüm gün klavye başında geçiyor günlük kullanım diye bir klavye yok hangisi rahat geliyorsa iyi olan odur evde asus nx klavyem var basma hissiyatı çok hafif ofisteki sert çünkü mekanik değil öyle bir switch yok yanisenin hayatın oyundan ibaret olduğu için anlamayıp kahkaha atman normaldir aslan parçası
dghşlkfdjnfhl maks 17 18 yaşındasın yazı stiline bakılırsa :A yada iq düşük birazyani küçüksün biraz
mx daha sessiz ve daha yumuşaktır ses olarak diğer mekanik klavyeler gibi hissettirmez ama daha uzun ömürlüdür 100m tık diye biliyorum ömrünü. diğerler 50-60-70 tir çoğu zamanMx ile nx arasında bir fark varmıki hocam?
aslan parçası sen hadi kumda oyna benim mesajlarımı alıntılama büyüyene kadarhayatım senin gibi değişik insan içine çıkamayacak insalarla uğraşarak geçiyor. Hayatım yazışmalarla tüm gün klavye başında geçiyor günlük kullanım diye bir klavye yok hangisi rahat geliyorsa iyi olan odur evde asus nx klavyem var basma hissiyatı çok hafif ofisteki sert çünkü mekanik değil öyle bir switch yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
dghşlkfdjnfhl maks 17 18 yaşındasın yazı stiline bakılırsa :A yada iq düşük biraz