Isınmaktan yanar bu kart.Son kozumu oynayıp gidiyorum
Son kozum
Oyumu güncelliğe veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kozumu oynadım alla emanet 1 mesaj altta
Isınmaktan yanar bu kart.Son kozumu oynayıp gidiyorum
Son kozum
Tek fanlı kart çok ısınıyor, driver sorunları var, üstelik İzmir'deSon kozumu oynayıp gidiyorum
Son kozum
Tek fanlı kart çok ısınıyor, driver sorunları var, üstelik İzmir'dealacak arkadaş İstanbul'da arıyor sanırım attığı ilan İstanbul'da.
Bu durum her türlü 1080 Ti <3
Test yaptır temizse kaçırma, al.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Driver sorunları hala bitmedi mi ya?driver sorunları var
İstanbulda arkadaşıma aldırıp kargolatıcam 1080ti o zaman tamamdırTek fanlı kart çok ısınıyor, driver sorunları var, üstelik İzmir'dealacak arkadaş İstanbul'da arıyor sanırım attığı ilan İstanbul'da.
Bu durum her türlü 1080 Ti <3
Arkadaş boş gitmesinİstanbulda arkadaşıma aldırıp kargolatıcam 1080ti o zaman tamamdır
Kullanan ve şikayetçi olan çok gördüm forumda olsun diğer forumlarda olsun.Driver sorunları hala bitmedi mi ya?
söylerim de zaten yasağı var babasıyla gidecek babası da polisArkadaş boş gitmesin![]()
şu ana kadar kime sorsam 2060s diyo allahım kime inanıcamNe 2070 i ? 2080 gücünde bir kart 1080 Ti.