Neler Yeni

Asus Tuf 1660S Yenilenmiş model

TheDanger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
Arkadaşlar selamlar. İtopya’dan TAA Armadillo ürününü satin aldım. Ancak sonradan aklima bir sey takıldı. Bu sistemdeki TUF 1660Super ekran kartı çok ısınıyor seklinde yorumlar okudum. Ve kartlarin sonradan yenilendiğini öğrendim. Bu linkteki sistemdeki kart yenilenmis model midir? sizce ısınma sorunu yaşar mıyım ?
sistem : https://www.itopya.com/taa-armadill...gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc-1/

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar selamlar. İtopya’dan TAA Armadillo ürününü satin aldım. Ancak sonradan aklima bir sey takıldı. Bu sistemdeki TUF 1660Super ekran kartı çok ısınıyor seklinde yorumlar okudum. Ve kartlarin sonradan yenilendiğini öğrendim. Bu linkteki sistemdeki kart yenilenmis model midir? sizce ısınma sorunu yaşar mıyım ?
sistem : https://www.itopya.com/taa-armadill...gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-espor-pc-1/
Yenilenmiş modeller evo ismiyle geçiyor. Bu yenilenmemiş ayrıca kasayı da değiştirmediyseniz ıısnma sorunu yaşayabilirsiniz.

TheDanger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenilenmiş modeller evo ismiyle geçiyor. Bu yenilenmemiş ayrıca kasayı da değiştirmediyseniz ıısnma sorunu yaşayabilirsiniz.
Tesekkur ederim. Cok fazla vaktim olmadığı icin stok takibi yapamiyorum da daha fp sistemler icin. bu kasaya öne 3 üste 3 fan taksam sonradan kurtarir mi acaba çok ikilemde kaldim :(

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Tesekkur ederim. Cok fazla vaktim olmadığı icin stok takibi yapamiyorum da daha fp sistemler icin. bu kasaya öne 3 üste 3 fan taksam sonradan kurtarir mi acaba çok ikilemde kaldim :(
Evo olmayan modellerde şans işi denebilir. Ancak kasanın önü kapalı. Bu yüzden fanın az da olsa yardımı olsa yine de ısınabilir. Eğer kasa size geldikten sonra satıp başka bir kasaya geçerseniz sorununuz çözülür yüksek ihtimalle. 300-400 Tl civarında güzel kasalar mevcut şu an.

forza11

80+ Bronze
Sorunsuzdur, oyun açıp bakarsan görürsün

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,603
İsim
Mert Metshi
Isınma sorunu oladabilir olmayadabilir eğer olursa iade edersiniz

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Super serilerinde hiç bir zaman sorun olmadı zaten. bu yüzden de yenilenmedi.
Dual serisi yenilendi ve eskisi satıştan kaldırıldı. Tuf ın ise evosu çok popüler olmasa da bulunabiliyor.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hayır Evo ismiyle felan geçmiyor ve artık piyasada eski tuf modeli kaldığını hiç sanmıyorum.
İtopya'da bir çok kez tuf modelli ekran kartlı sistemler satıldı ama şikayetini görmedim henüz.
Kısaca Taa Armadillo sistemdeki ekran kartı çok büyük ihtimalle yenilenmiş versiyondur.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Hayır Evo ismiyle felan geçmiyor ve artık piyasada eski tuf modeli kaldığı sanmıyorum.
Kısaca Taa Armadillo sistemdeki ekran kartı çok büyük ihtimalle yenilenmiş versiyondur.
Yukarıda attığım linkin aynısını tuf için de bulabilirsiniz. İtopya desteğe yazın eğer emin olmak istiyorsanız.

TheDanger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
Arkadaslar ben pek anlamiyorum ancak internete Tuf1660Ti ve Tuf1660 yazinca fanın altinda sogutma blogu siyah gozukuyor. Ama Super modelinde beyaz gorunuyor. O yuzden yenilenmistir diye dusundum bende. Geldigi zaman deneyimlerimi paylasirim. Cok fazla konu acilmis bu konuda ancak fikir birligi yok

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Yukarıda attığım linkin aynısını tuf için de bulabilirsiniz. İtopya desteğe yazın eğer emin olmak istiyorsanız.
Dual modeli attığın Tuf değil.
Bunlar yenilemiş versiyon ve Evo diye geçmiyor fark ettiysen.
Tuf modelini yenileyerek adını değiştirmeden piyasaya sürdüler.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Dual modeli attığın Tuf değil.
Bunlar yenilemiş versiyon ve Evo diye geçmiyor fark ettiysen.
Tuf modelini yenileyerek adını değiştirmeden piyasaya sürdüler.
Bizim ülkemizde bu durum böyle sadece. İtopya gibi sitelere bu konuda güvenemezsin. Bu arada itopya gibi siteler genelde evo olan modeli satmazlar stok eritmek için.

Top Bottom