Neler Yeni

ASUS TUF 3060'lı Laptop aldım. H.O - G.O?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
La ömrü ne kadar azalıyor bir fikrin var
Valla 5 yıl önce de asus gaming laptop aldık biladerime hep ısınıyor hep ısındı laptoplar ona göre üretiliyor. 2 senede bir ASUS servisine gönderip macunları yeniletiyoruz devam.
Aldığınızı iade edip bunu almanız daha doğru olacaktır.
Satıcıya güvensem alacaktım ama yorumlarda iadesi reddedilen mi ararsın 60gün ürünü yolalrda sürünen mi ararsın. Ayrıca bu modeli de inceledim tam yükte işlemcisi de ekran kartı da öyle 70 80 derece falan çalışmıyor 90ları rahat görüyor. Ha tabii ki TUF ın yeri belli ROG un yeri belli ama ROG serisinde SCAR modeli falan alamıyosan sıcaklıklarda ahım şahım bi 10 derece düşüş yok malesef. Her şeye rağmen yine de satıcı güvenilir olsaydı bu dedğinizi alırdım.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Valla 5 yıl önce de asus gaming laptop aldık biladerime hep ısınıyor hep ısındı laptoplar ona göre üretiliyor. 2 senede bir ASUS servisine gönderip macunları yeniletiyoruz devam.

Satıcıya güvensem alacaktım ama yorumlarda iadesi reddedilen mi ararsın 60gün ürünü yolalrda sürünen mi ararsın. Ayrıca bu modeli de inceledim tam yükte işlemcisi de ekran kartı da öyle 70 80 derece falan çalışmıyor 90ları rahat görüyor. Ha tabii ki TUF ın yeri belli ROG un yeri belli ama ROG serisinde SCAR modeli falan alamıyosan sıcaklıklarda ahım şahım bi 10 derece düşüş yok malesef. Her şeye rağmen yine de satıcı güvenilir olsaydı bu dedğinizi alırdım.
Güvenilir zaten. HP Victus D1047NT'leri GPN Teknoloji satıyor mesela. Millet alıyor ve gayet memnun. Başka sattıkları laptoplardan da memnun olan insanlar var. Güvenilmez olduğu kanaatine nereden vardınız merak konusu. Buyurun yorumlara bakın:

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Güvenilir zaten. HP Victus D1047NT'leri GPN Teknoloji satıyor mesela. Millet alıyor ve gayet memnun. Başka sattıkları laptoplardan da memnun olan insanlar var. Güvenilmez olduğu kanaatine nereden vardınız merak konusu.
Yorumlardan. Adam direkt foto koymuş başka bi modeldeydi sanırım yaşadığım sorun bu diyor. Kutuyu açmadan bu sorunu farketmem imkansız diyor. Ona rağmen GPN işi yokuşa sürüyor falan neler neler.. Amazon gibi Hepsiburada gibi "BEĞENMEDİM" deyip iade etme olayı yok malesef. Tamam o olmasa da ölü piksel ya da başka arıza bişey çıkarsa da bizahmet sattığın malın arkasında dur müşteriyi mağdur etme dmi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir zaten. HP Victus D1047NT'leri GPN Teknoloji satıyor mesela. Millet alıyor ve gayet memnun. Başka sattıkları laptoplardan da memnun olan insanlar var. Güvenilmez olduğu kanaatine nereden vardınız merak konusu. Buyurun yorumlara bakın:
Esnaf mantığıyla "satılan mal geri alınmaz" diyerek iş yapan yerlerden hep uzak durmuşumdur.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Yorumlardan. Adam direkt foto koymuş başka bi modeldeydi sanırım yaşadığım sorun bu diyor. Kutuyu açmadan bu sorunu farketmem imkansız diyor. Ona rağmen GPN işi yokuşa sürüyor falan neler neler.. Amazon gibi Hepsiburada gibi "BEĞENMEDİM" deyip iade etme olayı yok malesef. Tamam o olmasa da ölü piksel ya da başka arıza bişey çıkarsa da bizahmet sattığın malın arkasında dur müşteriyi mağdur etme dmi.
Çoğu kişi de memnun ama. Ek olarak THH denilen bir şey var. Mecbur ürün defoluysa değişim vs. yapmak zorundalar diye biliyorum. Eğer müşteriye zorluk çıkardılarsa ayıp etmişler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Mesaj otomatik birleştirildi:

Esnaf mantığıyla "satılan mal geri alınmaz" diyerek iş yapan yerlerden hep uzak durmuşumdur.

Kutuyu açarken video kaydı alınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Kutuyu açarken video kaydı alınız.
Buna gerek yok çünkü mağazadan teslim alacağım daha mağazadan çıkmadan teknik ekibe açtırıp orada sırasıyla
1. kasa vuruk kırık çizik kontrol
2. ölü piksel testi ( https://www.eizo.be/monitor-test/ )
3. CPU-Z stres testiyle aynı anda Furmark 1080p 8x MSAA testi
Bunlarda aşırı ısınma, resetleme, beklenmedik aşırı kasma vs sorun varsa diretk tutanak :D

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Buna gerek yok çünkü mağazadan teslim alacağım daha mağazadan çıkmadan teknik ekibe açtırıp orada sırasıyla
Bunlarda aşırı ısınma, resetleme, beklenmedik aşırı kasma vs sorun varsa diretk tutanak :D
Hayırlı olsun sisteminiz bu arada. Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin Amin.

geven26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
can yiğit yayla
Hayirli olsun asus artik eskisi gibi degil . isterse bilgisayar 90 dereceye ciksin asus throttling yemiyor . + birkac arkadas asus rog strix g15 atmis ; iade et bunu al diye ben g15te mux switch yok diye biliyorum . Varsa da yeni kasalarinda vardir , 2022 serisinde yoktu cunku . + g15 300 hz ekran renk gamutlari cok kotu . 140 watt gpu ve mux switch olmasi cok guzel gule gule kullanin burda kotu yorum yapanlara aldanmayin .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram