quistin
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 608
- İsim
- Fırat divitci
Beyler 4070ti super kartları 4070ti kartlar ile aynı tasarımı kullanıyor şimdi aşağıya 4070ti kartların tier listini atıyorum, galax olan model de asus tuf olan model de B tier kartlar. Yani soğutma, vrm ve güç limiti performansları ya aynı ya da çok benzer. O yüzden ekstra 5000tl gibi çılgınca bir parayı lütfen sırf isminin içinde asus geçtiği için atmayın, tuf serisi zaten asusun orta halli serisi ki 4000 serilerinde kartlar zaten genel olarak ısınmayıp benzer performans sunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verdiğiniz bilgiye katılmıyorum önemli olan marka değil modeldir.Yüksek seviye kartlarda(4070 den sonra) asus msı gigabyte dan şaşılmamalı o yüzden kesinlikle değer. Onlarında MSI slim,gigabyte gaming oc asus tuf bu modelleri alınmalı.Nacizane görüşüm bu şekildedir
Ne olursa olsun markaya değil modele bakılır. 4080 kartları üzerinden konuşacağım galax 4080 super sg kartımı alırken bu listeden yararlanmıştım. Listenin en kötüsünde de MSI var en iyisinde de MSI var mesela. Asus tuf B tier strix SS tier. Benim aldığım kart S tier bir modeldi ama asus tuf benim kartımdan 5000tl daha pahalıydı.Giga biraz şey bence Asus ve Msi daha güvenilir