🔥İndirim Asus tuf 5080 84.941 tl

tepe model arayanlar için alınabilir piyasası 95k civarı

2 hafta kadar önce gaming gecesinde vapor chamber li Gainward 5080 61k dan satıldı, bizzat aldık iki arkadaş ile. V1 modeli vapor chamber olan değil ancak bize gönderilenin seri numarasından baktığımızda vapor chamber li olan gönderilmiş. Kısacası naçizane fikrim 5080 bu kadar etmez. Yine de tercih alacak kişilerin.

2 hafta kadar önce gaming gecesinde vapor chamber li Gainward 5080 61k dan satıldı, bizzat aldık iki arkadaş ile. V1 modeli vapor chamber olan değil ancak bize gönderilenin seri numarasından baktığımızda vapor chamber li olan gönderilmiş. Kısacası naçizane fikrim 5080 bu kadar etmez. Yine de tercih alacak kişilerin.
Vapor chamber nedir hocam bilmiyorum da

Ekler

• 1000037260.webp
    1000037260.webp
    159.2 KB · Hit: 119
Kendi gpu muzda olup olmadığını nasıl anlarız, bende Palit Gamingpro var , varmı acaba onda

Kendi gpu muzda olup olmadığını nasıl anlarız, bende Palit Gamingpro var , varmı acaba onda
Ürünün internet sitesinden veya techpowerup/rtings gibi global inceleme sitelerinden bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Gainward için kendi sitesinden hangi modelde vapor chamberın olduğuna seri numaralarının sonunda bulunan sayı/harfe bakarak anlayabiliyorsunuz mesela. Ona göre kendi kartımın seri numarası ile karşılaştırma yapabildim.

Son düzenleme:
Geri