Neler Yeni

ASUS TUF 550W 80+ ALIYORUM

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kasam Thermaltake in eski bir atx kasası baya büyük ve ağır. Psu kapağı derken demek istediğim şuan yeni kasalarda bulunuyor böyle kasanın alt tarafını tamamen kapatan bi gizleme haznesi gibi içine psu yu koyuylar dışardan bakınca psu ve işe yaramayan kablolar görünmüyor.
Kasayı atma imkanınız varmi?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kasa şuan bende değil. Bugün alacağım sanırım yarın montajını yaparım o zanan fotoğrafını atarım
Kasanın ismini söylerseniz bakabilirim ona göre kasa öneriside yapariz

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kasayı önermem isterseniz güzel bir şey onerebilirim
Aslında kasa alacaktım ama önce ekran kartı sonra psu değiştirmek zorunda kaldım. Bi sürede yeni kasa alamayacağım gibi görünüyor. Ama biraz modifiye yapmak istiyorum. Yukardada belirttiğim gibi bu psu gizleme kapağı almam lazım çünkü modüler bir psu kullanmadığım için işime yaramayan kabloları bağlasam bile dışardan görünüyor

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Aslında kasa alacaktım ama önce ekran kartı sonra psu değiştirmek zorunda kaldım. Bi sürede yeni kasa alamayacağım gibi görünüyor. Ama biraz modifiye yapmak istiyorum. Yukardada belirttiğim gibi bu psu gizleme kapağı almam lazım çünkü modüler bir psu kullanmadığım için işime yaramayan kabloları bağlasam bile dışardan görünüyor
Thermaltake core v51 bu kasayı almanızı şiddetle öneririm müthiş bir kasa kendimde kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,940
Üyeler
168,708
Son üye
Mustafalc1443
Top Bottom