Muci46
80+ Bronze
Bana yetmiyor işte... Ondan diyorum
Bana yetmiyor işte... Ondan diyorum
Kasayı atma imkanınız varmi?Kasam Thermaltake in eski bir atx kasası baya büyük ve ağır. Psu kapağı derken demek istediğim şuan yeni kasalarda bulunuyor böyle kasanın alt tarafını tamamen kapatan bi gizleme haznesi gibi içine psu yu koyuylar dışardan bakınca psu ve işe yaramayan kablolar görünmüyor.
Kasa şuan bende değil. Bugün alacağım sanırım yarın montajını yaparım o zanan fotoğrafını atarımKasayı atma imkanınız varmi?
Kasanın ismini söylerseniz bakabilirim ona göre kasa öneriside yaparizKasa şuan bende değil. Bugün alacağım sanırım yarın montajını yaparım o zanan fotoğrafını atarım
Thermaltake v6 blacx editionKasanın ismini söylerseniz bakabilirim ona göre kasa öneriside yapariz
Bu kasayı önermem isterseniz güzel bir şey onerebilirimThermaltake v6 blacx edition
Aslında kasa alacaktım ama önce ekran kartı sonra psu değiştirmek zorunda kaldım. Bi sürede yeni kasa alamayacağım gibi görünüyor. Ama biraz modifiye yapmak istiyorum. Yukardada belirttiğim gibi bu psu gizleme kapağı almam lazım çünkü modüler bir psu kullanmadığım için işime yaramayan kabloları bağlasam bile dışardan görünüyorBu kasayı önermem isterseniz güzel bir şey onerebilirim
Thermaltake core v51 bu kasayı almanızı şiddetle öneririm müthiş bir kasa kendimde kullandımAslında kasa alacaktım ama önce ekran kartı sonra psu değiştirmek zorunda kaldım. Bi sürede yeni kasa alamayacağım gibi görünüyor. Ama biraz modifiye yapmak istiyorum. Yukardada belirttiğim gibi bu psu gizleme kapağı almam lazım çünkü modüler bir psu kullanmadığım için işime yaramayan kabloları bağlasam bile dışardan görünüyor