Neler Yeni

Yardım Asus tuf 750b cızırtı sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum çok güven vermediği için asus tuf 750b aldım bu gün elime ulaştı kablolarını falan taktım çalıştırdım sorun yoktu bi 5-6 saat açık kaldı oyun oynadım sonra kulaklığı çıkarttım acayip rahatsız eden bir cızırtı sesi geliyordu pc kapattım ama hala geliyordu en son arkasındaki tuştan kapattım yine geliyor kasa ve psu kapalı olmasına rağmen neden gelir bu ses rampage psu da yoktu böyle bi sorun kullandığım priz philips akım korumalı diye geçiyor sadece kasayı direk pire taktım yine aynı ses var napmalıyım sizce videosunu çektim linkte

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Kanka benimki 3 defa değişti hala ayni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum çok güven vermediği için asus tuf 750b aldım bu gün elime ulaştı kablolarını falan taktım çalıştırdım sorun yoktu bi 5-6 saat açık kaldı oyun oynadım sonra kulaklığı çıkarttım acayip rahatsız eden bir cızırtı sesi geliyordu pc kapattım ama hala geliyordu en son arkasındaki tuştan kapattım yine geliyor kasa ve psu kapalı olmasına rağmen neden gelir bu ses rampage psu da yoktu böyle bi sorun kullandığım priz philips akım korumalı diye geçiyor sadece kasayı direk pire taktım yine aynı ses var napmalıyım sizce videosunu çektim linkte
Garantiye ver ve iade işte ben yakında göndercem benim PSU 3 defa değişime gitti hala düzelmedi yeni üretimlerin bobininde sorun var sanırım. Ben bu sorun yüzünden çok çektim direk iade iste...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka benimki 3 defa değişti hala ayni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantiye ver ve iade işte ben yakında göndercem benim PSU 3 defa değişime gitti hala düzelmedi yeni üretimlerin bobininde sorun var sanırım. Ben bu sorun yüzünden çok çektim direk iade iste...
Hallettim hocam iade vermiştim onaylandı

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Hallettim hocam iade vermiştim onaylandı
valla benim bundan çok başım ağrıdı yakında geri göndereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16