Asus Tuf A15 (2022) nasıldır ?

Reaksiyon skoru
0
Dostlar 16-18 bin tl bütçem var gönül isterdi ki 3-4 daha koyup 3060 lı sistemlere bakmak ancak şu an için mümkün görünmüyor üniversitede yazılım çizim programları ve oyun için kullanıcam

Asus ilgimi çekti ancak sizin yorumlarınız da önemli bu fiyata daha iyi ne bulunabilir yada asusun artıları eksileri nelerdir alınır mı ?

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi cihazdır kendisi 90w 3050+mux mevcut içinde. İçindeki işlemci ise 11800H ile yarışıyor ara ara geçiyor. TUF bu seri de biraz ısınıyor ama normal denebilecek seviyede.

İyidir alınır ama Nitro 5 ede bakmanı öneririm

benim önerim asus iyidir asusu al diğer markaları boşver

Tuf alınır yukaridaki hocamın cihazida alınır. Hem hafif cihaz taşıma tarafında avantajlı. Tek dezavantaj mux switch yok ve 75w olması gerekiyor sanırsam.

@berke. Hocam a15 den vazgeçtim sebebine gelirsek yabancı forumlarda 86 derecenin cihaza uzun vadede zarar vereceğini ve rog dan aşağı düşmemem gerektiğini söylediler

@berke. Hocam a15 den vazgeçtim sebebine gelirsek yabancı forumlarda 86 derecenin cihaza uzun vadede zarar vereceğini ve rog dan aşağı düşmemem gerektiğini söylediler
3050 modeli o kadar ısınmıyor. 3060 modeli 86 derecelere kadar çıkıyor haberiniz olsun.

3050 modeli o kadar ısınmıyor. 3060 modeli 86 derecelere kadar çıkıyor haberiniz olsun.
Arkadaş bı foto attı onu sana atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indir.jpeg

GTA 5

Dostlar 16-18 bin TL bütçem var gönül isterdi ki 3-4 daha koyup 3060 lı sistemlere bakmak ancak şu an için mümkün görünmüyor üniversitede yazılım çizim programları ve oyun için kullanıcam

Asus ilgimi çekti ancak sizin yorumlarınız da önemli bu fiyata daha iyi ne bulunabilir yada asusun artıları eksileri nelerdir alınır mı ?
Kanka ben aldım batarya bozuk geldi teknoryadan almıştım umarım sana düzgün gelir hani kapalı laptop un sarji kendi kendine nasıl biter anlayamadim

Kanka ben aldım batarya bozuk geldi teknoryadan almıştım umarım sana düzgün gelir hani kapalı laptop un sarji kendi kendine nasıl biter anlayamadim
Teknoryayi aradım windows 11 den kaynaklandığını söyledi gülmekten yerlere yattım rezalet ötesi bi durum yani ulan açık olsa anlarım da kapalı laptop 1 haftada 100'den 0 a nasıl düşer sabır yaa şimdide limitim bitti mesela mecbur 15'ünü bekliyorum

Teknoryayi aradım windows 11 den kaynaklandığını söyledi gülmekten yerlere yattım rezalet ötesi bi durum yani ulan açık olsa anlarım da kapalı laptop 1 haftada 100'den 0 a nasıl düşer sabır yaa şimdide limitim bitti mesela mecbur 15'ünü bekliyorum
Bu arada acer soğutma acısından iyiymiş diye duydum ve upgrade olayı muazzam yanlış değilsem 16gb satıyorlar birde ücretsiz upgrade edebiliyordum 32gb a çıkıyor yani buda sana dual channel kullanma fırsatı sunuyor

Geri