Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 vs Asus Tuf A15

omerdgn42

80+ Bronze

Hermitus

80+ Bronze
Nedeni nedir acaba ben bir sorunu göremedim cihazın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting ne alaka kaynak ne?
google lenovo loq ghosting https://www.technopat.net/sosyal/ko...obleminden-oetuerue-iade-edilmeli-mi.3080152/ gibi bir sürü konu var.
1728833887235.png

omerdgn42

80+ Bronze
Tamam siz öyle zannedin Acer çok süper marka falan demi. Ekranı 3 MS falan çok havalı. İnternetten alınan her bilgisayar sorunlu zaten. Bi 1000-2000 TL fazla verip benim yaptığım gibi mağazalardan almak en mantıklısı. Böyle sorunlarla karşılaşmazsınız mağazadan alırsanız. En azından lenovoda ölü piksel çıkmıyor. Acerde ölü pikselsiz laptop şu ana kadar hiç görmedim.

Hermitus

80+ Bronze
Tamam siz öyle zannedin Acer çok süper marka falan demi. Ekranı 3 MS falan çok havalı. İnternetten alınan her bilgisayar sorunlu zaten. Bi 1000-2000 TL fazla verip benim yaptığım gibi mağazalardan almak en mantıklısı. Böyle sorunlarla karşılaşmazsınız mağazadan alırsanız. En azından lenovoda ölü piksel çıkmıyor. Acerde ölü pikselsiz laptop şu ana kadar hiç görmedim.
iyice saçmalıyorsunuz. gidip giriş seviye loq övmene mi yanayım yoksa mağazdan pahalı bir şekilde laptop almana mı :D aynen bütün acerlerde ölü piksel çıkıyor bu ne cahilce bir yorum yahu. giriş seviye loq ile size iyi eğlenceler :)

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mahir Cengiz
Nitro 5 kullanıcısıyım ne aldığım gün ne bugün ölü pixelle karşılaşmadım

Hermitus

80+ Bronze
Nitro 5 kullanıcısıyım ne aldığım gün ne bugün ölü pixelle karşılaşmadım
loq fanboyu ile tartışmaya girmeyin hocam vatandaki nitro16'nın getir götürünü yapamayacak bir laptopa sahip arkadaş ama güya loq en iyi soğutmaya sahipmiş :D

omerdgn42

80+ Bronze
iyice saçmalıyorsunuz. gidip giriş seviye loq övmene mi yanayım yoksa mağazdan pahalı bir şekilde laptop almana mı :D aynen bütün acerlerde ölü piksel çıkıyor bu ne cahilce bir yorum yahu. giriş seviye loq ile size iyi eğlenceler :)
Mağazadan pahalıya almadım. İnternette 30.000 TL di mağazadan 31.700 e aldım. Giriş seviyeden kastınız ne? Rtx 4050 ye giriş diyorsan Acer ve asusda 4050.

Hermitus

80+ Bronze
Mağazadan pahalıya almadım. İnternette 30.000 TL di mağazadan 31.700 e aldım. Giriş seviyeden kastınız ne? Rtx 4050 ye giriş diyorsan Acer ve asusda 4050.
lenovo loq serisi giriş seviyedir tuf da öyle bunların rakibi nitro5 dir nitro 16 orta seviyedir yani rakibi loq değil anladın umarım :) ntiro16 işlemcisi ekranı soğutmasıyla loq'un fersah fersah ilerisinde bunu da bilin. internetten 1700 tl pahalıya almışsınız kılıf bulmaya gerek yok.

omerdgn42

80+ Bronze
lenovo loq serisi giriş seviyedir tuf da öyle bunların rakibi nitro5 dir nitro 16 orta seviyedir yani rakibi loq değil anladın umarım :) ntiro16 işlemcisi ekranı soğutmasıyla loq'un fersah fersah ilerisinde bunu da bilin. internetten 1700 tl pahalıya almışsınız kılıf bulmaya gerek yok.
Engelledim hemen aceri orta seviye sanan biriyle aynı Dünyada yaşamak bile rahatsız edici. İnternetten almak çok saçma ayrıca.

Hermitus

80+ Bronze
Engelledim hemen aceri orta seviye sanan biriyle aynı Dünyada yaşamak bile rahatsız edici.
20 ms ghosting panelle devam :D kendini akıllı sanan arkadaş. konu boyunca anca kendinizi rezil ettiniz.bu konuyu gören her kişi sizin yorumlarınızı görüp gülecek :)

omerdgn42

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
20 ms ghosting panelle devam :D kendini akıllı sanan arkadaş. konu boyunca anca kendinizi rezil ettiniz.bu konuyu gören her kişi sizin yorumlarınızı görüp gülecek :)
Siltir git kendini acer gibi 3. Sınıf bir marka ile tatmin et.

Hermitus

80+ Bronze
Top Bottom