Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 vs Asus Tuf A15

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Hocam nitro 16 da 165hz 3ms 400nit %100 srgb gsync destekli ekran var tufda evet ekran %100 srgb ama 25ms ghosting olan bir ekran her türlü nitro 16 tokatlar. Yukarıda ki arkadaş nitro 5 le tufu karşılaştırmış ama nitro 5 le 16 alakası olmayan modeller nitro 16 sıvı metalle geliyor işlemci 80-85 dereceyi rahat rahat geçmez. 90wh bataryayla geliyor kapasitesi epey büyük tufun ekran süresi daha çok olacaktır ama nitro 16 da gayet tahmin edecektir. Üstüne 1tb ssd ile geliyor cihaz ikisininde ram ilavesi şart olduğundan ekstra masraf çıkarmaması anlamında önemli bir detay.
Açıkçası baya fiyat hesabı yaptım hocam asus 16 gb ram, 1 tb ssd ve bazı kendi alacaklarım ile birlikte 5600 falan taksit tutuyordu nitro da sadece bilgisayarın taksidi 5800 o yüzden biraz da bütçe odaklı ilerledim ama dediğiniz gibi nitroda kafamı en çok karıştıran ve listeme girmesine neden olan şey ekranıydı ama asusun da beni tatmin etmeyip üzeceğini sanmıyorum. İlerleyen zamanlarda daha üst düzey bir cihaz alırım belki.

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Halil uçar
Nitro 16 aldım gençler ısılar mukemmel ekran cok ıyı cs ve valoda harbıden 3ms farkı tartısılmaz

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Halil uçar
vatandan aldım 29.999 tl ye 550tl de sıfır ram aldım aynısından mis gibi şuanda

omerdgn42

80+ Bronze
Arkadaşlar selam, önümüzdeki hafta laptop almayı düşünüyorum şu iki model arasında kaldım. Acer donanım ve kasa bakımından asusun önünde gözüküyor ancak acer ile ilgili uzun vadeli yorumlar çok da iyi değil asus uzun ömürlülük açısından acer ise ekranı dış kasası ve donanımsal olarak aklımı baya çeliyor. Sizin öneriniz nedir bu modelleri kullanan veya bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım valla.
➖➖
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051 6gb RTX4050 Ryzen 7 7735HS 8gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Blgisayar
➖➖
İkisi de birbirinden kötü cihazlar. Hangisi daha kötü dersen Acer daha kötü.

Hermitus

80+ Bronze

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
vatandan aldım 29.999 tl ye 550tl de sıfır ram aldım aynısından mis gibi şuanda
O indirimi kaçırdım ya ben de o fiyata görmüştüm alacaktım bir gün sonra zamn geldi
İkisi de birbirinden kötü cihazlar. Hangisi daha kötü dersen Acer daha kötü.
hocam bu fiyat bandında her cihaz birbirine benzer zaten, birisinin ekranı iyidir birisinin kasası bir diğerinin soğutması ama hemen hemen benzerdir yani bütün halinde her şeyi iyi olsun istersek bu paralara zaten hayal. İkisine de kötü demek bu paraya hiçbir cihaz alınmaz demek gibi bir şey.

Hermitus

80+ Bronze
O indirimi kaçırdım ya ben de o fiyata görmüştüm alacaktım bir gün sonra zamn geldi

hocam bu fiyat bandında her cihaz birbirine benzer zaten, birisinin ekranı iyidir birisinin kasası bir diğerinin soğutması ama hemen hemen benzerdir yani bütün halinde her şeyi iyi olsun istersek bu paralara zaten hayal. İkisine de kötü demek bu paraya hiçbir cihaz alınmaz demek gibi bir şey.
Arkadaşın bilgisi yok takılmayın fazla ona.

omerdgn42

80+ Bronze

Bu fiyat bandında hem ekranı hemde soğutması düzgün tek lenovo var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoruma bak bilgin yoksa konuşma daha iyi dostum.
Çok havalısın.

Hermitus

80+ Bronze

Çok havalısın.
sıvı metal macunlu cihazı giriş seviye loq ile mi karşılaştırıyorusun? 25 ms ghosting panel olan lenovo ile :D

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür

Çok havalısın.
Valla hocam saygı duyuyorum da loqların yanına bile yaklaşmam.

Hermitus

80+ Bronze
Valla hocam saygı duyuyorum da loqların yanına bile yaklaşmam.
kendisi loq kullanıyor diye kendi laptopunu övüyor ne desek boş dediğim gibi takılmayın ona :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,870
Üyeler
164,062
Son üye
efeylmz
Top Bottom