Hermitus
80+ Bronze
yaşın küçük sanırım haddini bil dava ile uğraştırma beni.Eyvallah hadi şimdi dediğimi yap çok konuşma ağzına vermiyim
yaşın küçük sanırım haddini bil dava ile uğraştırma beni.Eyvallah hadi şimdi dediğimi yap çok konuşma ağzına vermiyim
O bütçede önerim kesinlikle budur:Arkadaşlar selam, önümüzdeki hafta laptop almayı düşünüyorum şu iki model arasında kaldım. Acer donanım ve kasa bakımından asusun önünde gözüküyor ancak acer ile ilgili uzun vadeli yorumlar çok da iyi değil asus uzun ömürlülük açısından acer ise ekranı dış kasası ve donanımsal olarak aklımı baya çeliyor. Sizin öneriniz nedir bu modelleri kullanan veya bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım valla.
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051 6gb RTX4050 Ryzen 7 7735HS 8gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Blgisayar
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RaporlandınızEyvallah hadi şimdi dediğimi yap çok konuşma ağzına vermiyim
Bence Asus biraz pahalı yani 37 etmez HP almak daha mantıklı bence ekran sRGB oranı çok önemli değilse. Ya da asusun i7 13650 olanı vardı pahalanmadıysa o da 37 di.O bütçede önerim kesinlikle budur:
Pişman olmazsınız. Zaten Victusların soğutması da iyidir. Biraz daha sade Asus'a göre sadece.Asus Tuf Gaming A15 FA507NVR-LP029 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Free Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Tuf Gaming A15 FA507NVR-LP029 R7-7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6tinyurl.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Raporlandınız
R7 7435hs kesinlikle daha verimli bir işlemci.Bence Asus biraz pahalı yani 37 etmez HP almak daha mantıklı bence ekran sRGB oranı çok önemli değilse. Ya da asusun i7 13650 olanı vardı pahalanmadıysa o da 37 di.
bırak forumu yarın okul var haydi uyku vaktiBence Asus biraz pahalı yani 37 etmez HP almak daha mantıklı bence ekran sRGB oranı çok önemli değilse. Ya da asusun i7 13650 olanı vardı pahalanmadıysa o da 37 di.
aynen öyle. zaten ceza da yemiş 20 ms panelli giriş seviye loq ile arkadaşa iyi eğlenceler diliyorumHahahhahaha yarıldım gülmekten @Hermitus Çok yorulma bence hocam laf dinlemez loqcu bildiğini okuyor. Akıl sağlığı yerinde mi değil mi bilmiyoruz sonuçta
Ağzın dolu konuşma çıkarıyım ağzından öyle konuşbırak forumu yarın okul var haydi uyku vakti
nitro 16 tabii ki. soru mu bu daArkadaşlar selam, önümüzdeki hafta laptop almayı düşünüyorum şu iki model arasında kaldım. Acer donanım ve kasa bakımından asusun önünde gözüküyor ancak acer ile ilgili uzun vadeli yorumlar çok da iyi değil asus uzun ömürlülük açısından acer ise ekranı dış kasası ve donanımsal olarak aklımı baya çeliyor. Sizin öneriniz nedir bu modelleri kullanan veya bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım valla.
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051 6gb RTX4050 Ryzen 7 7735HS 8gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Blgisayar
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
elemandaki hırsa bak ceza yiyip kaç gün sonra cevap yazıyor. ezikAğzın dolu konuşma çıkarıyım ağzından öyle konuş